Išmanieji įrenginiai

Video apžvalga: Samsung Galaxy A3 (2017) ir A5 (2017)

2017-03-29

Apie išskirtinius, 2017 m. pasirodžiusius Samsung Galaxy A3 ir A5 kalbėta ir rašyta labai daug – ar patobulinti A3 ir A5 iš tiesų pateisins lūkesčius? Perleidžiame žodį Arnoldui – jo įvertinimą žiūrėkite mūsų video siužete. 

Tiek Samsung Galaxy A5, tiek Samsung Galaxy A3 ekranai yra Super AMOLED.  Samsung Galaxy A5 – 5,2 colių įstrižainės Full HD raiškos, Samsung Galaxy A3 – 4,7 colių įstrižainės HD raiškos.

Abu telefonai turi pirštų antspaudų jutiklį, yra atsparūs vandeniui ir dulkėms, turi USB-C įkrovimo ir duomenų perdavimo lizdą bei greito įkrovimo funkciją.

Aštuonių branduolių 1,9 GHz veikimo dažnio Exynos procesorius gerokai galingesnis, negu turėjo praėjusių metų A5.

Mažesnysis A3 turi 1,6 GHz dažnio aštuonių branduolių Exynos procesorių, 2 GB RAM, 16 GB vidinę atmintį bei 2450 mAh bateriją.

Aišku, abiejų telefonų vidinę atmintį galima išplėsti įdėjus microSD kortelę.

Samsung Galaxy A5 turi 16 MP raiškos „light+“ galinę kamerą su labai šviesiu f/1,9 diafragmos objektyvu. Fotografuoti prietemoje šį kamera turėtų fantastiškai.

Naudotis kamera labai patogu. Yra įvairūs vaizdo apdorojimo filtrai, profesionalus režimas, HDR, sulėtintas filmavimas, naktinis ir maisto fotografavimo režimas.

Samsung Galaxy A5 įrengta 16 MP raiškos asmenukių kamera. Taip, tiek galinė, tiek priekinė kameros yra tokios pat raiškos!

Samsung Galaxy A3 kameros veikia lygiai taip pat, tiesiog jų raiška kiek mažesnė. Gale įrengta tradicinė 13 MP raiškos kamera. Asmenukių kamera yra 8 MP raiškos.

Įsigykite internetu