Gyvenimo būdas

Filmai, kuriuos būtina pamatyti atostogų metu

2017-06-19

Ilgas_filmai atostogoms.jpgAr pažįstama situacija? Ilsėdamiesi norite su bičiulių kompanija ar antrąja puse žiūrėti filmą – tačiau bandymas išsirinkti užtrunka taip ilgai, jog pasijuntate pavargę filmui dar net neprasidėjus. Kad tokių situacijų būtų kuo mažiau, pateikiame keletą Viaplay rekomendacijų, ką įdomaus ir nuotaikingo verta pamatyti per atostogas.

1.Maikas ir Deivas ieško pamergių

Nutrūktgalvių Maiko ir Deivo sustabdyti negali niekas – jokia šeimos šventė neapsieina be jų nuotykių. Atėjant sesers vestuvėms, tėtis iškelia reikalavimą: broliai privalo iki šventės susirasti padorias merginas, kurios lydėtų juos į vestuvių ceremoniją Havajuose. Apie pasiūlymą sužino dvi draugės Tatjana ir Alisa – jos tokios pat vakarėlių liūtės kaip broliai, tačiau pasiryžusios apsimesti bet kuo, net rimtomis merginomis, kad pasimėgautų nemokama egzotiška kelione.

 

2. Su meile, Rouzė

Rouzė ir Aleksas – neišskiriami draugai nuo vaikystės laikų. Paskutinėse klasėse, netikėtai pajutę vienas kitam kažką daugiau nei bičiuliškus jausmus, jie nei vienas nedrįsta žengti pirmojo žingsnio, nenorėdami sugadinti gražios draugystės. Nors po mokyklos abu pasuka skirtingais keliais, likimas Rouzę ir Aleksą vis suveda: nei vieno jų asmeniniai gyvenimai nesiklosto taip, kaip planuota, tad gera turėti petį, į kurį galėtum atsiemti sunkiois akimirkomis. O galbūt metų metus trukusi platoniška draugystė vis dar gali išsivystyti į kažką daugiau?

 

3. Susižadėję penkerius metus

Naujųjų metų išvakarėse Tomas pasiperša Violetai, tačiau panašu, kad vestuvėms artimiausiu metu įvykti nelemta. Violetai laimėjus stipendiją studijuoti universitete kitoje valstitojoje, Tomas ryžtasi mesti savo darbą ir vykti kartu. Tačiau aplinkybės viena po kitos sukrenta ypač nedėkingai: pagalius į ratus ima kišti visi, pradedant paties Tomo savijauta, baigiant viršininkais ir giminaičiais. Kuo baigsis sužadėtuvės, trunkančios pusę dešimtmečio?

 

4. Šimto žingsnių kelionė

Madam Malori gyvenimas diena iš dienos teka įprasta vaga – ji vadovauja prabangia restoranui, įsikūrusiam nedideliame Prancūzijos miestelyje, ir svajoja gauti antrą Michellin žvaigždutę. Restoranas – svarbiausias dalykas Malori gyvenime, todėl jam ji skiria visą dėmesį. Vieną dieną į kaimynystę atsikrausto indų šeima, kurie sugalvoja šalia įrengti… savo restoraną. Malori tikrai neketina leisti, kad atvykėliai nušluostytų jai nosį. Kokių veiksmų ji imsis ir kuo baigsis dviejų restoranų konkurencinė kova?

 

Išbandykite Viaplay jau dabar!