Įdomūs įrenginai

5 vasariškiausi telefono priedai, kuriuos privalote turėti

2019-07-26

Vasara yra tas metų laikas, kuomet prisiekinėjame, kad  pailsėsime nuo technologijų. Žinoma, ta priesaika dar reikia būtinai pasidalinti savo Instagrame. Visgi, tik karštame pietų šalies paplūdimy praradus viltį rasti internetą, mes paprastai suvokiame tikrąjį Lietuvos pajūrio žavesį. Tokiomis akimirkomis, telieka pripažinti, kad be išmanių daiktų ir gero interneto vasara džiugina kur kas mažiau. Arnoldas Lukošius pristato vasaros gelbėtojų penketuką.

4-8

Vasarą ilgai kiurksoti po stogu visai nedera – norisi daugiau laiko praleisti gamtoje. Problema ta, kad joje labai trūksta elektros lizdų. Visgi vakarėliams po atviru dangumi ar tiesiog ramioms akimirkoms gamtoje idealiai tiks belaidė garso kolonėlė JBL Charge 4, išlaisvinsianti jus nuo laidų raizgalynės ir jų kuriamų apribojimų. Garsą ji atkuria garsiai ir kokybiškai, o be to visiškai nebijo vandens ir toliau sėkmingai veiks net ir patekusi į liūtį ar įkritusi į baseiną. Be to, JBL Charge 4 išsiskiria ir savo talpia baterija. Muziką ji be jokių pertraukų gros net iki 20 valandų, todėl iki galo įkrauta atlaikys praktiškai visą savaitgalį.

_2-37

Kada jei ne vasarą, mes iš tiesų pajuntame išorinės baterijos poreikį. Šiuolaikinėms praktiškai nebegalioja jokie apribojimai. Pusę tūkstančio eurų kainuojanti 434 Wh talpos, beveik kibiro dydžio Anker Powerhouse  gali gerą pusdienį maitinti visus namus. Ji turi du trūkumus – į lėktuvą su tokia neįlipsi, o ir kuprinėje be jos niekas nebetilps.

Geriausia vasaros išorine baterija skelbiame gerokai mažesnę, bet žygyje praktiškesnę 10000 mAh talpos Clint Alu. Dailaus cilindro formos aliuminio korpusas ne tik atrodo puikiai, bet ir slepią mažytę paslaptį – be dviejų USB lizdų čia įmontuotas LED šviestuvas. Jei nežinote, kam jo reikia, palaukite kol tamsią naktį atsidursite palapinėje ant laukinio ežero kranto.

_3-38

Skaičiuoti savo širdies dūžių skaičių ir dažnį, pažinti miego ritmą, bei kalorijų deginimo tempą šiais laikais privalu. O vasarą, kai paplonėję drabužiai per žiemą ant pilvo sukauptus turtus pasauliui atveria, dar ir labai naudinga. Pasvėrus visus už ir prieš, Fitbit Charge 3 atrodo geriausias įrankis tai daryti.

Ji net atrodo kaip solidus aksesuaras, o ne per klaidą užsidėtas vaikiškas žaisliukas. Lengva, atspari vandeniui, matuojanti pulsą, ekrane rodanti žinutes ir programų pranešimus, turinti visą fantastiškų Fitbit sporto parinkčių spektrą ir fantastiškai veikiančią miego kokybės stebėjimo funkciją. Fitbit Charge 3 yra geriausia šio patyrusio gamintojo sporto apyrankė. Tiesa, galime išduoti, kad visgi yra viena geresnė. Jei kur pamatysite Fitbit harge 3 Special Edition, suprasite apie ką mes.

_4-33

Elektriniai paspirtukai užvaldė miestus. Dabar kiekvienas gali tokį išbandyti bei susidaryti savo nuomonę apie šios transporto priemonės privalumus bei trūkumus. Tačiau vieno nepaneigsi – be jokio vargo, triukšmo ir kuro sąnaudų nukeliauti daugiau negu 20 kilometrų, lekiant 25 km/val. greičiu, veidą glostant švelniam vasara kvepiančiam orui, yra tikras malonumas. Su elektriniu paspirtukų gali šį laisvės jausmą patirti bet kur, ne tik tvankiose miesto gatvėse.

Iš esmės visi elektriniai paspirtukai panašūs. Tačiau būtent Ninebot by Segway siūlo optimalų kainos, kokybės, komforto ir patikimumo santykį. Jei kam atrodo, kad tai nėra telefono priedas, iš pradžių pamėginkite važiuoti be telefono programėlės, o po to susieję paspirtuką su telefonu. Viską suprasite patys.

_5-30

Kas nuotykį gali paversti pasiekimu? Kas leidžia iš naujo patirti, regis, nepakartojamas akimirkas? Kas įgalina kitus pamatyti pasaulį jūsų akimis? Teisingai – tai veiksmo kamera. Veikianti ir danguje ir po vandeniu, tvirtinama ir prie krūtinės ir prie automobilio kapoto, valdoma balsu ir pirštais, įrašanti ir tiesiogiai transliuojantį vaizdą. Leidžianti parodyti pasaulį ne taip, kaip jį mato įprastas objektyvas, o taip, kaip jį suvokiate patys.

Geriausia ir universaliausia veiksmo kamera, kuriai sukurta daugiausia priedų, o savo technologines galimybes ne kartą pademonstravusi realiais darbais – tai GoPro Hero 7. Kurį iš septintos kartos modelių rinktis dažnam nulems kišenė, tačiau norintys stabiliausio, aukščiausios raiškos vaizdo nesuklys pasiėmę su savimi GoPro Hero 7 Black. Tai užtikrintas būdas savo vasaros įspūdžius išsaugoti kišenėje ir visada turėti juos savo telefono ekrane.