Gyvenimo būdas

TOP 6 programėlės jūsų verslui

2018-05-08

Kaip užtikrinti sklandžią įmonės veiklą? Tam prireiks kelių tinkamų įrankių. Vieni skirti užduočių valdymui, kiti – efektyviai vidinei komunikacijai, dar kiti – saugumui. TELE2 inovacijų biuras pateikia jums 6 naudingų programėlių, kurios vertos tapti kasdieniais jūsų pagalbininkais, rekomendacijas. Jos pravers bet kokiam verslui – ir dideliam, ir mažam, nepriklausomai nuo veiklos.

Darbų planavimui

  • Asana

top6_programeles_verslui_asanaTai viena iš tų programėlių, kurias turėtų išbandyti kiekvienas verslas. Ji specialiai sukurta valdyti jūsų komandos produktyvumą, bet kur ir bet kada. Asana padės deleguoti užduotis jūsų darbuotojams, sekti jų vykdymo progresą, vykdyti projektus, bei atlikti kitas vadybines funkcijas. Galite priskirtoms užduotims pridėti komentarų ar prisegti reikalingą failą. Programėle galite naudotis nemokamai, tačiau turėsite priėjimą tik prie bazinių jos funkcijų ir ja galės naudotis iki 15 žmonių komanda. Už papildomą, 9,25 € per mėnesį mokestį (kaina vienam komandos nariui) galėsite papildomai stebėti kaip užduotys susiję tarpusavyje, kurti personalizuotas užduočių korteles ir dar daugiau. Puikus įrankis nedideliam ir vidutiniam verslui.

Atsisiųsti

Atsisiųsti

  • Trello

top6_programeles_verslui_trelloTai kiek paprastesnė programėlė, nei Asana, tačiau ne ką prastesnė. Užduotys Trello pateikiamos vizualiai patrauklesniu formatu, interaktyvių kortelių pavidalu. Jų pagalba galite organizuotis bet kokius darbus, jų sąrašais naudotis asmeniškai ar prijungti daugiau kolegų. Lengvai pridėkite failus iš Google Drive ar Dropbox duomenų saugyklų, ar tiesiog pridėkite prie užduoties nuotrauką iš savo telefono. Su Trello galima dirbti ir neprisijungus prie interneto. Visa programėlėje esanti informacija yra sinchronizuota ir bus atnaujinta vos tik vėl prisijungsite. Trello galima sujungti ir su populiariu darbuotojų komunikacijos įrankiu Slack.

Atsisiųsti

Atsisiųsti


Saugumui internete

  • LastPass

top6_programeles_verslui_lastpassNorint užtikrinti savo paskyrų (el. paštas, serveriai, prisijungimai prie puslapių ir pan.) saugumą, kiekvienai iš jų reikės individualaus, sudėtingo slaptažodžio. Tačiau kaip juos visus atsiminti? LastPass yra virtuali slaptažodžių „skrynia“, sauganti juos vienoje vietoje. LastPass automatiškai užpildys prisijungimo laukelius ir jums nebereiks kaskart vargti, bandant prisiminti sudėtingus slaptažodžius. Be to, programėlė gali juos sugeneruoti automatiškai, kad jie būtų dar stipresni ir sunkiai „nulaužiami“. Pati programėlė taiko panašius saugumo protokolus, kaip ir el. bankininkystės sistemos, tad galite būti ramus dėl LastPass patikimumo. Jei turite slaptų failų, kuriuos norite matyti tik jūs vienas, LastPass už papildomą mokestį juos gali pasaugoti. Privalomas įrankis tiems, kurie saugumui internete taiko aukščiausius reikalavimus.

Atsisiųsti

Atsisiųsti

  • Avast

top6_programeles_verslui_avastNorėdami apsaugoti savo išmanųjį įrenginį nuo virusų, naudokite Avast. Antivirusinių technologijų milžinė Avast sukūrė mobiliąją savo programinės įrangos versiją, kuri atlieka kur kas daugiau nei paprastas virusų skeneris. Net ir nemokama programos versija turi tokias naudingas funkcijas kaip nepageidaujamų telefono numerių blokavimas, ugniasienė, ar apsauga nuo neteisėto pasinaudojimo jūsų įrenginiu. Pastaroji funkcija leidžia per atstumą užrakinti savo telefoną ar ištrinti visus jame esančius duomenis. Be to, galite pasirinkti, kurioms programėlėms įjungti reikia atskiro PIN kodo. Tai neleidžia kenkėjiškoms programoms automatiškai paleisti jūsų el. bankininkystės programėlių. Negana to, Avast skenuoja WiFi tinklus, padeda išvalyti nereikalingus failus ir optimizuoja telefono procesus taip, kad šis niekada nestriginėtų.

Atsisiųsti

Atsisiųsti


Darbuotojų komunikacijai

  • Slack

top6_programeles_verslui_slackPati populiariausia susirašinėjimų programėlė, skirta efektyviai darbuotojų komunikacijai. Paprastas, aiškus ir dėmesio neblaškantis dizainas. Slack suteikia galimybes sukurti daugybę individualių pokalbių kanalų, daryti konferencinius skambučius ir dalintis dokumentais. Ji puikiai draugauja su trečiųjų šalių programėlėmis – Google Drive, Asana, Trello ir daugeliu kitų, kad darbas taptų dar produktyvesnis. Bet už tai teks papildomai primokėti. Tačiau kartu gausite ir daugiau vietos serveryje saugant jūsų pokalbių istoriją ir failus. Slack yra universlaus įmonės vidinės komunikacijos įrankis, tinkantis tiek mažoms komandoms, tiek didelėms įmonėms.

Atsisiųsti

Atsisiųsti


Dokumentų valdymui

  • CamScanner

top6_programeles_verslui_camscannerYpač naudingas įrankis tiems, kurie daug dirba su popieriniais dokumentais. CamScanner iš esmės paverčia jūsų išmanųjį telefoną į pilnavertį skenerį. Skenuokite dokumentus, sąskaitas, čekius ar vizitines korteles – programėlė atpažins tekstą ir sugeneruos PDF failą. Juo lengvai galėsite pasidalinti su savo kolegomis. Programėlė nemokama, bet už papildomą mokestį galėsite redaguoti nuskenuotus failus, patalpinti juos į virtualų serverį ar įkelti juos į Google Drive, Dropbox ir panašias failų saugyklas. Mokamos versijos kaina nuo 4,99 $ per mėnesį.

Atsisiųsti

Atsisiųsti

Tinkamos programėlės užtikrins efektyvų verslo valdymą bei vystymą, o geras išmanusis telefonas – sklandų programėlių darbą: Keturi geriausi išmanieji telefonai verslui.

Skaitykite