Išmanieji įrenginiai

TOP 6 įrenginiai, kuriuos būtina turėti verslo kelionėse

2018-04-04

top_7_irenginiai_verslo_kelionems_yogabookTie, kurie sako, jog svarbiausia ne kelionės tikslas, o pati kelionė, turbūt niekada nebuvo verslo kelionėje. Laukiate skambučio iš svarbaus kliento, o aplink nėra nė vieno elektros lizdo, lėktuve bandote susikaupti tvarkydami dokumentus, o šalia garsiai savo mintis reiškia nepatenkintas keleivis… Kad panašios ir kitos situacijos netrikdytų jūsų svarbios verslo kelionės, rekomenduojame su savimi turėti šiuos įrenginius.

Išorinė baterija

Niekam nepatinka, kai telefonas grasina tuoj išsikrauti, o vis dar laukiate svarbaus skambučio. Sprendimas paprastas – išorinė baterija. Rinkitės didesnės talpos, bent 5000 mAh, kad galėtumėte įkrauti savo telefoną daugiau nei vieną kartą. Dar geriau, jei baterija turi dvi jungtis – vienu metu galėsite įkrauti du įrenginius. Tik įsitikinkite, ar jų tiekiama srovė ir įtampa atitinka jūsų įrenginio parametrus.

Kelioninis modemas su interneto planu

Greitas interneto ryšys ir mobilus modemas – privalomi verslo kelionėse. Jį galėsite turėti su savimi bet kur ir bet kada. Be to, vienas modemas patenkins kelių interneto reikalaujančių įrenginių poreikius. Tad puikiai tiks ir grupinėse verslo kelionėse.

Plačiau

 

top_7_irenginiai_verslo_kelionems_ausines

Triukšmą slopinančios belaidės ausinės
Verslo kelionėse yra ir svarbesnių dalykų nei kovojimas su laidų raizgalynėmis ir kitais aplinkos trikdžiais. Įsijunkite mėgiamą muziką ir pamirškite aplinkinį triukšmą. Svarbu turėti ausines, kurios turi papildomą išorinio triukšmo slopinimo funkciją. Taip dar lengviau izoliuosite save nuo pašalinių garsų ir galėsite susikaupti darbui tiek lėktuve, tiek kavinėje.

Rekomenduojame

Patogus nešiojamasis kompiuteris

Kaip gi be šios, pačios svarbiausios „mašinos“ mūsų gyvenimuose? Verslo kelionei rinkitės universalų nešiojamąjį kompiuterį, galintį transformuotis į planšetinį kompiuterį. Taip bus žymiai patogiau juo naudotis bet kokiomis aplinkybėmis. Taipogi, patogiau darysite prezentacijas tiesiog laikydami ekraną rankose. Pravartu, jei jūsų verslo susitikimai vyksta mažiau formalioje aplinkoje – kavinėse ar net parkuose. 

Rekomenduojame

 

Išmanusis laikrodis

top_7_irenginiai_verslo_kelionems_gearfitproJei jums rūpi jūsų fizinė būklė net ir kelionės metu – išmanusis laikrodis naudingai papildys jūsų įrenginių arsenalą. Galbūt ir neturėsite laiko trumpai treniruotei ar bėgimui, bet bent jau žinosite, kiek žingsnių nuėjote, koks kokybiškas buvo jūsų miegas ir kiek kalorijų sudeginote vien vaikščiodami. Bet to, konferencijos ar susitikimo metu nepastebimai galėsite peržiūrėti telefono siunčiamus pranešimus. Tad nepraleisite nieko svarbaus.

Išsirinkite

 Bluetooth kolonėlė

Po sunkios darbo dienos kartais norisi tiesiog pailsėti. Tad geras priedas jūsų viešbučio kambariui – jūsų nuosava bluetooth kolonėlė, skleidžianti jūsų mėgstamą muziką. Rinkdamiesi bluetooth kolonėlę kelionei, ieškokite mažesnės ir lengvesnės – sutaupysite vietos ir svorio lagamine. Vertinga funkcija – galimybė kolonėlės pagalba atlikti telefoninius ar konferencinius pokalbius.

Išsirinkite

 

 

Tam, kad būtų kelionė produktyvi, labai svarbu turėti įvairių priedų išmaniajam. Tačiau dar svarbiau turėti gerą išmanųjį telefoną: Keturi geriausi išmanieji telefonai verslui.

Skaitykite