Patarimai

TOP 5 telefonai jaunimui

2018-01-18

top5 paaugliams-1090x232.jpgJuokaujama, kad yra keli žmonių tipai. Vieniems mėnesio gale nuolat lieka kažkiek pinigų, kitiems lieka tik kažkiek mėnesio. Jei esate jaunas, studijuojate ir tik pradedate būti savarankiškas, tikėtina, kad esate iš pastarųjų.

Tačiau tai, kad skaičiuojate pinigus, visai nereiškia, jog turite tenkintis senu, prasto funkcionalumo telefonu. Net jei salonuose į akis pirmiausia krenta prabrangūs flagmanai didžiuliais ekranais, šiek tiek pasidomėję tikrai rasite kokybiškų piniginei draugiškų modelių.

Šiek tiek padėsime. Atrinkome 5 vidutinės klasės telefonus, kurie ne tik gerai atrodo, bet ir pasižymi funkcijomis, kurios jaunam žmogui iš tiesų svarbios: kokybiška kamera nuotraukoms, pakankamai galingas procesorius darbams bei pramogoms ir, žinoma, talpi baterija tiems atvejams, kai išbėgate iš namų pamiršę kroviklį.

HTC U Playtop5 paaugliams-HTC U Play.png

HTC U Play buvo pirmą sykį pristatytas 2017 m. pradžioje kartu su flagmanu HTC U Ultra. Ne paslaptis, kad pastarasis susilaukė ypač didelio auditorijos dėmesio dėl savo inovatyvumo ir gerų techninių charakteristikų – tačiau „jaunėlis“ U Play turi savo stiprybių ir neliko neatsiriekęs savojo pyrago gabalo.

Visų pirma, jis patraukia akį savo dailiu dizainu: apie kokybę ir modernumą šaukte šaukia stiklinis priekis bei galas, taip pat siaurutėlis, grakštus metalinis rėmelis, juosiantis korpusą. Telefonas patiks tiems, kas ieško kompaktiško varianto su „lengvesnėmis“ specifikacijomis. U Play turi 5,2 colių Full HD ekraną, sklandžiai veikiantį „MediaTek“ procesorių ir 16 MP pagrindinį fotoaparatą. Tačiau įdomiausia, kad jis gali pasigirti tokiomis unikaliomis savybėmis kaip gebėjimas savarankiškai mokytis – t.y. prisitaikyti prie vartotojo veiksmų ir įpročių. 

Įsigykite internetu

 

 

NOKIA 6top5 paaugliams-NOKIA 6.png

Apie NOKIA 6 juokaujama, kad ji, kaip ir legendinė nostalgiją kelianti NOKIA 3310, yra „telefonas visam gyvenimui“. Pradedant besiūliu korpusu, solidžia nugarėle ir preciziškai dailiu aliuminio rėmu, NOKIA 6 sudaro ispūdį telefono, kuris tikrai nėra vaikų žaidimas. Ir džiugina ji ne vien kokybiškomis medžiagomis: jums patiks ir tiksli technologija, ir ypač ryškus 5,5 colių Full–HD ekranas, ir skaidrus garsas dėl dvigubo garsiakalbio bei stiprintuvo (jei iki šiol muzikos klausymasis dar netapo 24/7 hobiu, tikrai netruks tapti).  

NOKIA 6 tvarkingai įamžins ir visus svarbiausius kasdienybės kadrus. Darbą atliks galinė 16 MP ir priekinė 8 MP kameros su automatiniu fokusavimu bei priekinė kamera su dviguba blykste, fotografuojanti natūraliai net esant prastam matomumui. Gale reikėtų paminėti ir ištvermingą bateriją, kuri neišsikvėps iki paskaitų galo, net jei naktį pamiršote ją iki galo pakrauti.

Įsigykite internetu

 

Huawei Mate 10 Litetop5 paaugliams-Huawei Mate 10 Lite.png

Šis Huawei šeimos narys (paprastesnė Huawei Mate 10 Pro versija) iš pirmo žvilgsnio atrodo gan kuklus ir neišsišokantis, tačiau norintiems sutaupyti tai kone idealus variantas. 5.9 colių Full HD ekranas leis iki soties mėgautis tiek kokybiškais vaizdais, tiek aplikacijomis, tiek žaidimais. Huawei Mate 10 Lite „koziriai“ yra 4 GB RAM, 64 GB vidinės atminties (kurią galima išplėsti net iki 256 GB) ir 3,340 mAh baterija. Jis vienas iš nedaugelio Huawei telefonų, galinčių pasigirti keturiomis kameromis: 16 MP + 2 MP dviguba sistema gale ir 13 MP + 2 MP telefono priekyje.

Kameros suprojektuotos itin tiksliai – todėl norėsis įamžinti viską: nuo juokingų asmenukių iki blynų, kuriuos valgėte pusryčiams.

Įsigykite internetu

 
 

One Plus 3T top5 paaugliams-One Plus 3T.png

One Plus telefonai nuo pat pirmojo modelio buvo vadinami technologijų „deimančiukais“, išsiskiriančiais iš bendros masės – už negąsdinančią kainą čia gaunate išties daug. One Plus 3T savo dizaino koncepcija nenutolo nuo savo šaknų – telefonas panašus į elegancija spinduliuojantį savo pirmtaką OnePlus 3. One Plus 3T turi 5,5 colių ekraną ir 6 GB RAM (taigi telefonas nestrigs net esant didelėms apkrovoms – ar tai būtų darbas, ar žaidimai).

Nuotraukų mylėtojai tikrai norės išbandyti 16 MP pagrindinę kamera su faziniu automatiniu fokusavimu, optiniu vaizdo stabilizavimu ir LED blykste. Tačiau bene labiausiai nudžiugs asmenukių mėgėjai: One Plus 3T pasididžiavimas yra 16 MP priekinė kamera su f/2.0 diafragma, faziniu automatiniu fokusavimu ir elektroniniu vaizdo stabilizavimu – bus sunku patikėti, kad asmenukės gali atrodyti taip profesionaliai. 

Įsigykite internetu

 

Samsung Galaxy J7

top5 paaugliams-Samsung Galaxy J7.jpg

Samsung Galaxy J7 kaina tokia gera, kad gali kilti įtarimas, jog šis telefonas nepasižymi jokiomis stipriomis charakteristikomis. Negalėtumėte būti toliau nuo tiesos! Už tokią kainą būtų tikrai sunku rasti kitą išmanųjį telefoną, turintį 13 MP pagrindinę kamerą ir priekinę 5 MP kamerą su LED blykste, kuri yra tikras asmenukių mylėtojų džiaugsmas (ypač fotografuojant prieblandoje). Dar vienas SAMSUNG išmaniųjų privalumas yra Super AMOLED ekranai, kurie pateikia tokias ryškias ir kontrastingas spalvas, jog prie LCD ekranų grįžti tikrai nebesinorės. Dar dvi vyšnaitės ant torto – kokybiškas „Galaxy J“ serijos procesorius bei 3000 mAh baterija, kurie tikrai nenuvils net tų, kurie iš telefono reikalauja daug.

Įsigykite internetu

 

Jei smalsu sužinoti, kokie išmanieji 2017 metais sulaukė daugiausiai populiarumo, perkamiausiųjų topą rasite straipsnyje „Perkamiausi telefonai Lietuvoje 2017-aisiais“.  

Skaitykite