Gyvenimo būdas

Kada baigsis karščiai? TOP 3 orų programėlės patikimoms prognozėms

2017-08-04

Ar planuojate atostogas, ar organizuojate iškylą gamtoje, ar tiesiog mąstote, ką šiandien apsirengti – žinoti orų prognozę ir realiu metu sekti pokyčius visada pravartu. Tačiau nepulkite siųstis visko iš eilės: štai 3 programėlės, kurias išbandyti rekomenduojame pirmiausia.

Windy

Vėjas? Bangos? Audros? Šiems gamtos reiškiniams stebėti sukurta Windy programėlė. Tiems, kurie žvejoja, plaukioja banglentėmis, vandenlentėmis, vandens slidėmis, mėgsta jėgos aitvarus ar tiesiog nenori, kad iškėlus koją iš namų vėjas netikėtai nuplėštų skrybėlę, Windy programėlė yra tiesiog nepakeičiama. Ji aiškiai ir detaliai vaizduoja oro kryptį bei greitį ir nuolat atnaujina informaciją apie audrų tikimybę, kad grėsmę įvertintumėte ir jai pasiruoštumėte iš anksto.

Kodėl verta parsisiųsti?

  •  Specializuota būtent vėjui, bangoms ir audroms;
  •  Didelis kiekis detalios informacijos;
  •  Dizainas aiškiai suprantamas, labai draugiškas vartotojui.

Atsisiųsti

Atsisiųsti

 

Gismeteo

Jei rinktume populiariausią lietuvių naudojamą orų programėlę, GISMETEO šautų į sąrašo viršų. Kodėl? Iš pirmo žvilgsnio aplikacija patraukia akį dailiu tvarkingu dizainu, o pradėję naudotis neužtruksite atrasti reikalingiausias funkcijas. GISMETEO jums ypač tiks, jei laiką leidžiate ne didžiuosiuose miestuose – ši programėlė pateikia prognozes net ir atokiems kampeliams visame pasaulyje. Be to, tikslios prognozės pateikiamos ne tik dienai, bet ir konkrečiai valandai.

Kodėl verta parsisiųsti?

  •  Patrauklus, lengvai suprantamas dizainas;
  •  Tikslios prognozės dienai ir valandai;
  •  Saulės tekėjimo ir leidimosi indikatorius;
  •  Naudingi valdikliai, kurie visada matomi ekrane.

Atsisiųsti

Atsisiųsti

 

AccuWeather

Planuojate atostogas ir norite žinoti, kokie orai nusimato ne tik rytoj, bet ir ateinančias savaites? AccuWeather yra viena iš populiariausių orų programėlių, surenkanti duomenis iš daugiau kaip 3 milijonų skirtingų meteorologinių stotelių ir nuspėjanti orus net 15 dienų į priekį. Žinoma, prognozė nebus tokia tiksli kaip artimiausių dienų, tačiau bendrą įspūdį susidaryti tikrai leis. Čia taip pat rasite kasvalandines ir kasdienes prognozes, o su MinuteCast galėsite matyti numatomus orus minutės tikslumu artimiausioms 2 valandoms. Programėlė taip pat siunčia perspėjamuosius pranešimus, kai gresia rimti oro pokyčiai, pvz., pūga, audra ar neįprastai stiprus vėjas.

Kodėl verta parsisiųsti?

  • Prognozė net 15 dienų į priekį;
  • Orai gali būti numatomi net minučių tikslumu;
  • Aiški vaizdinė radarų ir žemėlapių informacija.

 Atsisiųsti

Atsisiųsti

 

      Prenumeruokite technologijų naujienas: