Išmanieji įrenginiai

Telefonų palyginimas: Galaxy S8,  A7, Huawei P20 Lite ir iPhone XR.

2018-12-03

Jeigu norite gero telefono, jums visai nebūtina ištuštinti savo banko sąskaitos ar įsipareigoti dvidešimčiai metų. Šiuolaikiniai vidutinės klasės telefonai savo savybėmis mažai kuo nusileidžia net geriausiems flagmanams. Jeigu ieškote patikimo telefono už racionalią kainą, rinktis tikrai yra iš ko. Siūlome atkreipti dėmesį į kelis savo klasės pirmūnus. vidutines_1

Kartais verta šiek tiek palaukti. Tik pasirodęs Galaxy S8 buvo bene pažangiausias flagmanas rinkoje, sulaukęs puikių įvertinimų. Praėjus pusantrų metų, jis lygiai toks pats geras, bet prieinamas daug platesniam žmonių ratui. Dar ir dabar jis atrodo išskirtinai. Nieko keisto, juk tai buvo pirmasis flagmanas su lenktu ekranu. Ne tik lenktu, bet ir ypatingai ryškiu, puikiaii suprantančiu kiekvieną prisilietimą. O kur dar ypatingai spartus procesorius ir naujos kartos Bluetooth jungtis. Galaxy S8 vis dar vienas geriausų.

vidutines klases_1

Prisiminkite ką apie jį pasakojo Arnoldas:


vidutines_2

Susiviliojote Huawei flagmanu, bet gana neblogai nujaučiate, kad vis tiek neišnaudosite visų jo savybių? Čia visiškai nieko keisto. Maksimumą iš savo telefonų išspaudžia mažoji dalis vartotojų. Didžiajai visiškai pakanka pagrindinių funkcijų. P20 Lite jus sužavės praktiškai identišku dizainu kaip ir jo brangesnis brolis, ryškiu ekranu ir puikia kamera. Taip, jis šiek tiek nusileidžia greičio bei galios savybėmis, bet jeigu telefono jums reikia  visų pirma naršymui internete, susirašinėjimui ir skambinimui, bei svarbiausioms aplikacijomis, skirtumo net nepastebėsiste.

vidutines klases_2

vidutines_3

Apple šiemet pristatė net tris telefonus. Visiems garsiai aptarinėjant ir giriant flagmanus XS ir XS Max, vidutiniosios klasės XR natūraliai pasitraukė į šešėlį. Visiškai be reikalo! Savo savybėmis jis ne tik mažai kuo nusileidžia brangesnėms versijoms, bet ir gali pasiūlyti tai, ko pastarosios – ne. XR išsiskiria savo spalvų gama, puikiu ekranu ir labai patikima baterija. Jeigu neįsivaizduojate savo gyvenimo be iPhone’o, bet nenorite stipriai išlaidauti, galite būti ramūs – su XR absoliučiai nieko neprarasite. Jis sukurtas taip, kad iš savo ribotų techninių galimybių išspaustų maksimumą.

vidutines klases_3

vidutines_4

Kai kurie vidutinės klasės telefonai ne tik beveik nieko nenusileidžia flagmanams, bet ir kai kuriais aspektais juos lenkia. Galaxy A7 savo išvaizda ir techninėmis charakteristikomis jus tiesiog sužavės. Infinity Display ekranas, dviguba priekinė kamera ir stilingas premium lygio dizainas tuo pasirūpins. Visgi didžiausia Galaxy A7 staigmena – pagrindinių kamerų modulis. Tai pirmasis Samsung telefonas su trimis kameromis. Ir visos jos atlieka specifines funkcijas, kurias atradę šį modelį įsimylėsite dar labiau.

vidutines klases_4

Arnoldas Galaxy A7 irgi įsimylėjo: