Išmanieji įrenginiai

5 geriausi 2018 metų telefonai, kuriuos galite įsigyti tiesiog dabar

2018-05-11

Kaip išsirinkti tą vienintelį, geriausią ir pažangiausią telefoną? Jūsų dėmesiui Inovacijų biuras pateikia penkias išmaniųjų telefonų rekomendacijas, padėsiančias lengviau apsispręsti. Susipažinkite.

1. iPhone X

5 geriausi telefonai-x

Naujausias ir kol kas geriausias Apple kūrinys. Žinoma, tik iki to momento, kai gamintojas pristatys dar vieną flagmaną. iPhone X yra ypatingas telefonas daugeliu aspektų. Tai jubiliejinis Apple įrenginys, pirmasis panaikinęs fizinį mygtuką po ekranu, pirmasis praktiškai pritaikęs papildytą realybę jaustukams, bei pirmasis su beveik visą priekinę dalį užimančiu ekranu. Vardinti galima ilgai, bet svarbiausias šio įrenginio nuopelnas yra tai, kad jis žymi naujos kartos išmaniųjų telefonų eros pradžią. Jis pirmasis nustatė ateities kryptį, kuria seka visi kiti gamintojai. 

Tuo įsitikinti galite video apžvalgoje:

Žiūrėkite

 iPhone X galite įsigyti bet kuriame Tele2 salone.

 Įsigykite

 

2. iPhone 8 ir iPhone 8+

5 geriausi telefonai-iphone8Galbūt šie modeliai ir pateko į iPhone X šešėlį, bet jie neabejotinai nusipelnė vienų geriausių telefonų titulo. iPhone 8 – tai iš esmės atnaujintas ir plataus pripažinimo sulaukęs iPhone 7s, todėl iPhone 8 yra keliais laipteliais aukščiau nei jo pirmtakas. Didesnysis jo brolis iPhone 8+ turi vieną iš geriausių rinkoje dvigubą kamerą ir vienus sparčiausių procesorių lyginant su konkurentais. Nors tiek iPhone 8+, tiek iPhone 8 nėra iš pigiųjų, tai puiki alternatyva futuristiniam iPhone X. Galų gale, visi Apple produktai yra skirti tiems, kurie nori geriausio ir nesitaiksto su jokiais kompromisais.

Žiūrėkite išsamiau: 

Žiūrėkite

Rezervuokite iPhone 8+ salone:

Rezervuokite

 Rezervuokite iPhone 8 salone:

Rezervuokite

 

3. Samsung Galaxy S9 ir S9+

5 geriausi telefonai-s9Vieša paslaptis, kad Samsung nuolatos kovoja su Apple dėl geriausiojo titulo, tad sunku pasakyti, kurio gamintojo flagmanai ima viršų. Užkietėjusiam Android fanui Galaxy S9 ir S9+ yra geriausia, ką iki šiol sukūrė Samsung. Abu modeliai turi ypač pažangias kameras, kurios prie apšvietimo prisitaiko taip pat, kaip ir žmogaus akis. Net ir prieblandoje jų kameromis darytos nuotraukos atrodo ryškios. Be to, abu modeliai siūlo į iPhone X panašias papildytosios realybės galimybes. Mėgstantiems pramogauti, ar žaisti žaidimus, patiks galingi AKG firmos sukurti garsiakalbiai. Jie palaiko Dolby Atmos sistemą, tad žiūrėdami filmus, pasijusite kaip kino teatre.

Apie šiuos du telefonus išsamiau video apžvalgoje:

Žiūrėkite

Samsung Galaxy S9+:

Įsigykite

 Samsung Galaxy S9:

Įsigykite

 

4. Huawei P20 ir P20 Pro

5 geriausi telefonai-p20Tiems, kurie teikia ypatingą dėmesį telefono kamerai, verta pagalvoti apie Huawei P20 ir P20 Pro. Kadangi gamintojas bendradarbiauja su legendiniu fotoaparatų ir optikos gamintoju Leica, Huawei telefonai sulaukia ypač aukštų vertinimų fotografų bendruomenėje. Huawei P20 Pro kol kas turi aukščiausią kameros įvertinimą iš visų telefonų DxOMark testuose – 109 taškus. Ir tai pirmasis telefonas, galinėje nugarėlėje turintis tris kameras. O kur dar hibridinis vaizdo priartinimas iki 5 kartų be jokių nuostolių bei dirbtinio intelekto parenkami kameros nustatymai. Kiek mažesnis Huawei P20 turi dvigubą Leica kamerą, kuri DxOMark testuose surinko 102 taškus ir atsidūrė antroje vietoje. Didesnių skirtumų nedaug. Taigi, fotografiniu požiūriu – ši porelė kol kas yra pažangiausia rinkoje.

Apie šiuos du telefonus išsamiau video apžvalgoje:

Žiūrėkite

Huawei P20 Pro:

Įsigykite

 Huawei P20:

Įsigykite

 

5. Samsung Galaxy Note 8

5 geriausi telefonai-noteGal kiek jau ir morališkai senstelėjęs, bet vertas garbingo paminėjimo. Samsung Galaxy Note 8 yra galingas produktyvumo įrankis ir vienas iš geriausių kada nors Samsung sukurtų telefonų. Tai įrenginys, kuris užpildo nišą tarp planšetinio kompiuterio ir verslo klasės išmaniojo telefono. Infinity Display ekrano įstrižainė 0,1 colio didesnė nei Samsung Galaxy S9+, ir siekia net 6,3 colio. Dar pridėkime 6 GB RAM atminties, įspūdingų savybių optiškai stabilizuojamą, dvigubą kamerą su plačiakampiu ir teleobjektyvais, greitą procesorių, naudingą išmanųjį pieštuką ir gausime tikrą produktyvumo mašiną.

Įsigykite

  

Tiesa, atsižvelgus į internete sklandančius gandus ir nutekėjusius faktus, greitai sulauksime dar įspūdingesnio Samsung Galaxy Note 9, apie tai plačiau rekomenduojame skaityti mūsų straipsnyje.

Skaitykite

 

 O kol laukiame naujojo flagmano, prisiminkime, kokius įspūdžius Inovacijų biuro komandai paliko Samsung Galaxy Note 8: 

Žiūrėkite

 

Bet kurį iš šių telefonų galite įsigyti TELE2 salonuose tiesiog dabar.  

Kokios technologijų naujienos laukia ateityje? Sužinokite pirmieji, užsiprenumeravę Inovacijų biuro naujienlaiškį.