Gyvenimo būdas

Sveiki! Ir ačiū, kad apsilankėte

2010-09-24

Telefonas, jungtis, ryšysKo galite tikėtis iš mūsų turinio?

Visų pirma, paprastumo. Paprastų ir kasdien pritaikomų patarimų, paprastų atsakymų į klausimus – kai kalbėsime apie sudėtingus dalykus.

Dar – bendravimo. Juk tinklaraščiai iš esmės tam ir skirti, ar ne? Mums tai dar vienas būdas geriau jus pažinti, jums – galimybė paklausti apie rūpimus dalykus ar tiesiog išsakyti tai, ką apie mus galvojate. Visiems kartu tai proga geriau suprasti vienas kitą.

Galiausiai – čia rasite mūsų požiūrį į mobilųjį ryšį. Ne sausus kainų skaičius ar telefono aparatų modelių sąrašą – o patarimus, kaip išsirinkti tai, ko jums reikia. Ir kaip išleisti mažiau – tą mes tikrai gerai išmanome. Taip pat – svarbiausių tendencijų apžvalgas, naujienų pristatymus ir šiaip mūsų nuomonę įvairiais klausimais. Taip pat ir tais, kurie rūpi jums – klauskite, ir mielai atsakysime.

Iš jūsų tikimės labai paprasto dalyko: pagarbos kitiems tinklaraščio skaitytojams. Suprantame, kad ne visi įrašai jums bus įdomūs, ne su kiekvienu požiūriu sutiksite ir ne visiems argumentams pritarsite. Tačiau tiek teigiamą, tiek neigiamą nuomonę prašome išsakyti mandagiai, taip, kaip norėtumėte ją išgirsti patys. Plačiau apie tai – komentavimo taisyklėse.

Dar tikimės iš jūsų sulaukti klausimų. Taip, turime temų, kuriomis turime ką pasakyti, sąrašą – tačiau dar kalbėtume apie tai, ką jūs norite išgirsti. Rašykite ir siūlykite, lauksime.

Gero bendravimo!