Išmanieji įrenginiai

Samsung Galaxy S10: ką žada šis flagmanas?

2018-12-27

Samsung jau bene dešimtmetį yra vienas ryškiausių išmaniųjų telefonų madų formuotojų, labai dažnai pirmasis pristatantis ryškiausias inovacijas. Nieko keisto, kad naujojo Galaxy S serijos flagmano laukiama su didžiuliu nekantrumu. Galaxy S10 paslaptys saugomos po devyniais užraktais, bet viešumą periodiškai pasiekia daugiau ar mažiau patikimi gandai. Ką jie žada?

antrastes_-1

Jeigu ilgitės mygtukų arba bent jau mėgstate įrėmintus ekranus, ko nors įsitverkite. Panašu, kad Galaxy S10 jų nebeliks. Telefono ekranas visiškai susilies su briaunomis. Tokį sprendimą Samsung komanda aiškina noru ekranui suteikti dar daugiau funkcionalumo, o vartotojams – erdvės.

antrastes_2

Pastaraisiais metais daugiausiai liaupsių dėl savo išvaizdos ir dizaino sprendimų sulaukdavo ne Samsung, o Huawei. Panašu, kad su naujuoju Galaxy S10 Samsung yra pasiryžę susigrąžinti šios srities lyderio pozicijas. Patikimi rinkos analitikai praneša, kad flagmanas savo išvaizda gerokai skirsis nuo savo pirmtako. Planuojama rinkai pristatyti bent 9 skirtingų spalvų Galaxy S10.

antrastes_3

Galaxy S10 turės trigubą pagrindinę kamerą. Tokį sprendimą Samsung jau yra pritaikę keliuose vidutinės klasės telefonuose, bet, savaime suprantama, flagmanas savo sugebėjimais juos lenks dramatiškai. Pranešama, jog trys kameros akys turės atitinkamai 12, 16 ir 13 megapikselių raiškos sensorius, atsakingus už skirtingus nuotraukos aspektus.

 antrastes_4

Galaxy S10 bus aprūpintas ir patikimiausomis apsaugos sistemomis. Veido atpažinimo technologija turėtų būti dar intuityvesnė, tačiau svarbesnė kita inovacija: ant ekrano visiškai persikelsiantis piršto atspaudo skaitytuvas. Samsung žada, kad jis veiks ypatingai tiksliai ir dar labiau pagreitins telefono atrakinimo procesą.

antrastes_5

5G jau visai šalia ir Samsung tam ruošiasi. Galaxy S10 turės gebėjimą palaikyti šį naujos kartos ryšį, kuris žada revoliucionizuoti telekomunikacijų sritį. Kitaip tariant, galite tikėtis dar daugiau greičio bei galimybės lengviau dalintis duomenimis.