Gyvenimo būdas

Programėlės, kurios pradžiugins užkietėjusius krepšinio fanus

2018-10-11

Vyksta jūsų lauktos krepšinio varžybos, tačiau neturite galimybės jų pažiūrėti? O gal krepšinio naujienos jus įtraukia mažų mažiausiai taip pat, kaip paauglius valandoms užhipnotizuoja begalinis Instagram paveikslėlių srautas? Paruošėme sąrašą programėlių, kurias verta išbandyti kiekvienam ir kiekvienai, iš visos širdies atsidavusiems krepšinio religijai.

Krepsinio-tagai1

Puiki programėlė tiems, kurie gyvena ir kvėpuoja krepšiniu. Tai supaprastinta krepšinio naujienų portalo basketnews.lt versija programėlės pavidalu. Čia lietuvių kalba pateikiamos įvairios naujienos, kurios skirtos tik krepšiniui ir niekam daugiau! Apžvelgiamos tiek NBA, Lietuvos krepšinio lygos (LKL), Eurolygos, tiek kitų lygų aktualijos ir įdomybės. Programėlėje matomi Lietuvos komandų krepšinio varžybų tvarkaraščiai, jau įvykusių varžybų rezultatai ir jų statistika. Viso to pilnai pakanka sekti svarbiausias krepšinio aktualijas. Deja, norint stebėti krepšinio varžybų transliacijas, telefone reiks įdiegti kitą programėlę.

tele2-inovaciju-biuro-infografikas-4-pozicijos1 

 Atsisiųsti

 

Krepsinio-tagai2

Nors ši programėlė ir nėra konkrečiai skirta tik krepšiniui, bet ji yra būtent tai, ko reikia, kai norisi stebėti tiesiogines krepšinio varžybų transliacijas. TVPlay Premium paslauga ir programėlė leidžia tai daryti bet kur ir bet kada – tereikia interneto ryšio ir telefono, planšetės arba kompiuterio. Vienas registruotas vartotojas gali prijungti net 5 įrenginius, o dviejuose iš jų žiūrėti turinį vienu metu, HD kokybe. Norint naudotis TVPlay Premium paslauga ir programėle, teks susimokėti 9,99 Eur/mėn. (pigesnis 6,99 Eur/mėn. planas nesuteikia galimybės stebėti tiesioginių sporto varžybų transliacijų). Bet juk galima pateisinti šį pirkinį šeimos biudžeto atžvilgiu – TVPlay Premium gausu animacinių filmų, serialų ir kitokio pobūdžio turinio visai šeimai.

tele2-inovaciju-biuro-infografikas-4-pozicijos2

Išbandykite „TVPlay Premium“ <>

 

 Atsisiųsti

 Atsisiųsti

Krepsinio-tagai3

Dažnai besilankantiems įprastuose naujienų portaluose, turbūt pažįstama 15min.lt rubrika „24sek“, skirta krepšiniui. Gera žinia yra ta, kad šiai rubrikai yra sukurta atskira ir labai patogi programėlė „24sek – Krepšinis“. Joje aiškiomis kategorijomis pateikiamos svarbiausios krepšinio pasaulio naujienos, apimančios Eurolygą, Europos taurę, Lietuvos krepšinio lygą. Dalis naujienų pateikiamos kaip video reportažai ar varžybų nuotraukų galerijos. Iki kaulų smegenų prisiekusiems „Kauno Žalgirio“ ar „Vilniaus Ryto“ fanams yra atskiros naujienų skiltys, apimančios su šiais klubais susijusias naujienas. Tačiau šiam tikslui jiems labiau patiks kitos dvi programėlės.

tele2-inovaciju-biuro-infografikas-4-pozicijos3

 Atsisiųsti

 Atsisiųsti

Krepsinio-tagai4-2Vieną didžiausių gerbėjų bendruomenių turintis „Kauno Žalgiris“ siūlo gana patogią programėlę. Viskas ko reikia: pateikiama informacija apie artėjančias varžybas, naujienos, turnyrinės lentelės ir išsamūs duomenys apie kiekvieną komandos narį. Taip pat programėlė suteikia galimybę nusipirkti bilietus į bet kurias savo mylimos komandos varžybas ar net įsigyti sirgalių atributikos – drabužių ir aksesuarų.

Kauno Žalgiris

tele2-inovaciju-biuro-infografikas-4-pozicijos4 

 Atsisiųsti

 Atsisiųsti

Krepsinio-tagai5

Ką bendro su krepšiniu turi Facebook ir Instagram? Na, tai puikūs kanalai sužinoti daugiau apie savo mėgiamus krepšininkus ar krepšinio klubus. Taip jus pasieks ne tik aktualios naujienos bet ir akimirkos iš pačių krepšininkų gyvenimo, kai šie nežaidžia aikštelėje. O jei nežinote ar neapsisprendžiate, ką verta sekti šiuose socialiniuose tinkluose, pateikiame keletą populiariausių krepšinio paskyrų.
Instagram

Facebook