Gyvenimo būdas

Nerimaujate? Jaučiatės įsitempę? Atsipalaiduoti padės šios programėlės

2017-09-16

1090x232-7.jpg
Kartais kasdienybė gali būti panaši į emocinius linksmuosius kalnelius (tik jie ne visada tokie linksmi). Kartais, kai būname įsitempę, net nepagalvojame, kad mus nuo geresnės savijautos skiria visai nedaug: vos keli mygtukų paspaudimai. Rekomenduojame kelias atpalaiduojančias programėles jūsų telefonui.

Happify.jpg

1. Happify. Praėjus 2 mėn. po programėlės parsisiuntimo, 86 % vartotojų patvirtino besijaučiantys ženkliai laimingesni. Čia rasite daugiau nei 4000 meditacijų iš 1000 mokytojų. Nuo pat pradžių pasijusite bendruomenės dalimi – matysite, kiek žmonių šiuo metu medituoja su jumis, kas yra panašioje vietovėje, ko jie klausosi etc.

Parsisiųsti „iOS“ ir „Android“ versijas.

2. Insight Timer. Šią programėlę turi parsisiuntę daugiau kaip 1.4 mln. žmonių. Joje rasite 3500 meditacijų su balsu ir 500 meditacijų su muzikiniu fonu. Kad ir kokie išrankūs būtumėte, tikrai turėsite iš ko pasirinkti. Susiorientuoti padės kategorijos ir kitų vartotojų atsiliepimai.

Parsisiųsti „iOS“ ir „Android“ versijas.
Pacifica.jpg

3. Pacifica. Jei jus domina holistiniai būdai rūpintis sveikata, ši aplikacija skirta jums. Pacifica leidžia jums stebėti savo nuotaiką bėgant dienai, įvardinti ir koreguoti negatyvias mintis, sekti savo progresą siekiant tikslų. Taip pat galėsite sekti, kaip kokybiškai miegate, kiek kofeino suvartojate bei koks jūsų fizinis aktyvumas.

Parsisiųsti „iOS“ ir „Android“ versijas.

4. Aura. Ši aplikacija pagrįsta labai paprastu principu: kasdien gaunate naują asmeninę 3 min. trukmės meditaciją. Ji kasdien kitokia, niekada nesikartoja. Meditacija parenkama pagal jūsų amžių, nuotaiką, savijautą. Esate laimingas? Gausite pozityvumo ir energijos užtaisą. Jaučiate stresą? Jums pasiūlys nusiraminimo ir atsipalaidavimo pratimus.

Parsisiųsti „iOS“ ir „Android“ versijas.

Stop Breathe & Think.jpg

5. Stop, breathe & think. Programėlė įdomi tuo, kad joje iš pat pradžių paaiškinama, kam reikalinga meditacija ir kokios jos naudos. Čia rasite beveik 30 nemokamų sesijų, daugumos trukmė ~10 min. Smagu tai, kad leidžiama matuoti progresą ir matyti, kaip tobulėjate.

Parsisiųsti „iOS“ ir „Android“ versijas.

Parsisiuntę pasirinktą aplikaciją (ar kelias) ir įtraukę atsipalaidavimo pratimus į savo kasdienę rutiną, tikėtina, kad rezultatus pastebėsite jau greitai: būsite ramesnis, labiau savimi pasitikėsite, geriau įsiklausysite į savo kūną, o išoriniai įvykiai turės mažiau įtakos jūsų savijautai.

Siekiate dar geresnės savijautos? Šiame straipsnyje rekomenduojame programėles, kurios pravers sportuojantiems (ar dar tik ketinantiems pradėti): „Populiariausios programėlės sportui: išsirinkite, kuri labiausiai tinka jums“.

O jei norite pamankštinti smegenis, apie tai daugiau kalbame čia:  „Smegenų mankšta tavo išmaniajame“.

Už Google Play bei App Store įsigytas programėles galima atsiskaityti kartu su Tele2 sąskaita. Taip paprasta dar nebuvo!