Patarimai

Kada metas keisti savo išmanųjį telefoną?

2017-09-01

Naujas telefonas-1090x232.jpg
Kartais atrodo, kad naujas telefono modelis pristatomas kiekvieną dieną. Be to, išmaniųjų kainos pastaruoju metu tikrai nebesikandžioja. Bet tai reiškia, kad mes skubame keisti telefoną į naują žaisliuką? Dažniausiai ne – didžioji dauguma iš mūsų daug ką padarytų, kad telefonas ištvertų dar pusmetį.

Visgi ateina metas, kai savo ištikimai tarnavusiam telefonui reikia pasakyti „Ačiū ir sudie“. Kada? Štai 5 išduodantys ženklai.

1. Telefonas lėčiau reaguojaletai reaguoja.jpg

Jūsų prisilietimą telefonas vertina ne kaip komandą, o kaip pageidavimą, į kurį galima atsižvelgti arba ne? Nesitaikstykite su tuo. Metas telefonui, kuris klusniai atsilieps į kiekvieną judesį.

2. Telefonas pats išsijungia

Yra dalykas, erzinantis dar labiau nei greitai išsikraunanti baterija. Tai telefono išsijungimas bet kuriuo netikėtu metu. Ar vėliau jis pats persikrauna, ar tenka jį įjungti, jau kitas klausimas – svarbu tai, kad jūs tikrai nusipelnėte labiau prognozuojamo įrenginio.

3. Baterija greitai išsikraunabaterija.jpg

Jei nesate iš tų žmonių, kurie kiaurą parą sėdi „Youtube“ ir žiūri visus katinukų video iš eilės, ryte pakrovę telefoną turėtumėte nebesukti galvos – jo baterijos turėtų daugiau ar mažiau užtekti visiems dienos reikalams sutvarkyti.

4. Nuolat trūksta vietos

Ištrynėte nenaudojamas programėles. Persikėlėte nuotraukas į „debesį“. O telefone vietos vis tiek trūksta? Tai dažnas atvejis, jei telefone yra tik 8 GB ar 16 GB atminties. Dabar, kai programėlės ir žaidimai smarkiai pažengę į priekį, kiekvienas jų reikalauja daugiau telefono resursų.

5. Negalite susišnekėtiprastas garsas.jpg

Jei kalbėdami telefonu kiekvieną savo sakinį turite kartoti kelis kartus, o ir pats garsą girdite taip, kad kiekvienas pokalbis tampa žaidimu „atspėk žodį“, turite kelis variantus – pradėti bendrauti žinutėmis arba pasikeisti telefoną į tokį, su kuriuo skambinti mamai nebus kančia.

6. Prasta nuotraukų kokybė

Jei kiekvienas kadras atrodo taip, lyg būtų fotografuotas su batu, ir net gražiausios akimirkos yra įamžintos kaip neryškios, nesufokusuotos arba nusėtos „grūdeliais“, gali būti, kad problema yra ne jūsų fotografavimo įgūdžiai, o jūsų senas telefonas.

prasta kokybe.jpg

Verta prisiminti, kad pagrindinė telefono funkcija yra palengvinti mūsų gyvenimą. Jei jūsų senasis 
įrenginys kasdien priverčia jus nervintis ir griežti dantimis, rekomenduojame keletą puikių įrenginių, kurie jūsų gyvenimą pavers kur kas išmanesniu  „5 geriausi telefonai, kuriuos galite įsigyti tiesiog dabar“.