Išmanieji įrenginiai

Video apžvalga: Just 5 Freedom

2017-03-29

Genialumas slypi paprastume? Just5 telefonas, geriausiai žinomas dėl savo paprastų funkcijų, turi daug privalumų, kuriuos išties smagu atrasti: 

  1. Pirmiausia, ar matėte kitą išmanųjį telefoną, kurį įsigiję gausite tokį gražų lipduką, saugantį ekraną. Tai visas spalvotas plakatas!
  2. Tai pirmas naujas telefonas, kuriam nereikia pirkti dėkliuko. Jo korpusas yra plastmasinis, minkštas, neslysta delne ir galima pasirinkti iš penkių ryškių spalvų.
  3. Šitas telefonas veikia. Jis kainuoja tiek pat, kiek du originalūs „Samsung Galaxy S7 Edge“ dėkliukai, o skambina, fotografuoja, jungiasi prie interneto ir net piktuosius paukščiukus šaudo.
  4. Su užduotimis puikiai tvarkosi mažesnės galios „Mediatek“ procesoriai. Čia sukasi tik 1,3 GHz dažnio keturių branduolių procesorius, telefonas turi tik 1 GB RAM, tačiau praktiškai neerzindamas susitvarko su visomis esminėmis užduotimis.
  5.  Išmanusis telefonas su nuimamu galiniu dangteliu yra tikra klasika. Be to, į jį dedamos ne nano, ne mikro, o dvi mini SIM kortelės!
  6.  „Just5“ nefotografuoja fantastiškai, tačiau galinės „Samsung“ gamybos 13 MP kameros ir priekinės 5 MP kameros kokybė visiškai tokia pati, kaip ir poros metų senumo flagmanuose.
  7. Telefonas turi itin didelį 2800 mAh akumuliatorių, taip pat ir greito įkrovimo funkciją.
  8. Tai 4G telefonas.

Įsigykite internetu