Įrenginių apžvalgos

Išmaniosios vasaros pramogos ir daugiau įdomybių

2017-05-11

ismaniosios-vasaros-pramogos-ir-daugiau-idomybiu-long.jpgJau galima pradėti skaičiuoti dienas iki vasaros, atostogų ir… pramogų, kurios gali būti ir labai paprastos, ir itin išmanios. Šiandien apžvelgiame keletą įdomių inovacijų, kurios internete buvo garsiai aptarinėjamos pastarąją savaitę – pradedant padebesyse kybančiais baseinais ir daugiafunkcinėmis sūpynėmis, baigiant vėsinančiais patalais ir išmaniuoju žymekliu, kuris neleis pamesti daiktų, kad ir kiek vasarą lakstytumėte.

Vasara baseine skamba kaip puikus poilsis. Tačiau tuo pat metu tai gali būti ir ypač ekstremali pramoga! Hiustone, Teksase, įrengtas ypatingo populiarumo susilaukęs lauko baseinas, kuris neįprastas tuo, kad… kybo 40 aukštų virš žemės. Taip, šis baseinas įrengtas ant 153 m aukščio pastato stogo, su permatomomis sienomis ir dugnu, ir išsikišęs nuo pastato 3 metrus, kad prieš akis atsivertų įspūdingas miesto vaizdas. Jei kada svajojote patirti, ką reiškia plaukioti ir skraidyti vienu metu… Dabar į šį klausimą jau turite atsakymą.

Vienas iš vasaros malonumų, kuriam sunku pasakyti NE,  – atsipalaidavimas sūpynėse. Jų būna įvairių, nuo paprasčiausių iki įmantriausių, tačiau tokių kaip ZOME jums turbūt dar neteko matyti. Pažiūrėkite video – esame tikri, kad užsinorėsite akimirksniu atsidurti šiose sūpynėse, kurios tinka ir ramiam skaitymui, ir popietės miegui, ir netgi gali pasitarnauti kaip erdvė jūsų kasdienei jogai.

Kam netekę patirti to jausmo, kai vasaros naktį prasivartai lovoje pusę nakties, nes per daug karšta, kad galėtum užmigti? Sakoma, kad naujoji bFan inovacija padės užmiršti šią problemą. bFan idėja paprasta – pūsti šaltą orą ir visą naktį vėsinti patalus (kad sapnai būtų saldūs, net jei už lango +35°C).

Nuolat pametate daiktus? Naujas įrenginys – Mu Tag – padės visus reikalingus daiktus turėti po ranka, net jei esate išsiblaškęs. Tereikia Mu Tag užklijuoti ant svarbių daiktų – o visa kita padarys su Mu Tag susietas išmanusis telefonas. Kuo ši naujovė skiriasi nuo kitų, jau pristatytų anksčiau? Visų pirma, Mu Tag ypač mažas (mažiausias išmanusis daiktų „žymeklis“ pasaulyje!). Be to, jis ne tik padeda rasti daiktus, bet ir saugo, kad jų nepamestumėt, duodamas signalą iškart, kai svarbius daiktus kur nors netyčia paliekate.