Gyvenimo būdas

Ilgajam savaitgaliui – 5 filmai šeimai

2017-04-13

ilgajam-savaitgaliui-5-filmai-seima-long.jpgNėra tokio savaitgalio, kurio nepagerintų puikus filmas. Šį Velykų savaitgalį su šeima prie ekranų įsitaisykite kartu – atrinkome 5 filmus, kuriuos tikrai verta pažiūrėti. Su Viaplay tą daryti paprasta – filmais galite mėgautis ne tik naudodamiesi asmeniniu ar planšetiniu kompiuteriu, bet ir savo telefonu.

1. LEGO filmas

Susipažinkite su Emetu. Tai viso labo paprasta LEGO figūrėlė, tačiau šis vaikinas per klaidą palaikomas ypatingų galių turinčiu superherojumi – Didžiuoju Konstruotoju. O iš superherojaus, žinoma, tikimasi drąsos kovojant su blogiu ir vykdant sudėtingiausias užduotis. Piktasis lordas rezga žiaurų planą suklijuoti visą visatą – ar paprastam vaikinui pavyks jam sutrukdyti ir išgelbėti LEGO pasaulį?

 

2. Alvinas ir Burundukai – didžioji kelionė

Puikiai pažįstamų burundukų trijulė – Alvinas, Saimonas ir Teodoras – niekada nenuobodžiauja. Žinia, kad Deivas ruošiasi pasipiršti savo naujajai merginai Majamyje, trenkia kaip perkūnas iš giedro dangaus: Deivo meilė turi įkyrų paauglį sūnų, kuris burundukams anaiptol ne bičiulis. Be to, kas nutiks, jei Deivui po sutuoktuvių burundukai taps nebesvarbūs?  Burundukai turi 3 dienas užkirsti piršlyboms kelią. Šis filmas – tai nutrūktgalviška jų kelionė po Ameriką.

 

3. Kung Fu Panda 3

Simpatijas užkariavęs Panda Po šiandien nebėra tingus ir nerangus – tapęs tikru kung fu meistru jis pasiruošęs sutikti naujus iššūkius. Kai ramų gyvenimą sudrumsčia netikėtai jo kieme pasirodęs tikrasis Po tėtis, jie leidžiasi aplankyti senųjų namų, kur gyvenimas – ramus, lėtas ir… Šiek tiek nuobodus. Tačiau čia atsiranda niekšelis Kajus, užsimojęs sunaikinti visus Kinijos kung fu meistrus, tarp jų – ir Po draugus. Po padarys viską, kad užkirstų tam kelią. Ar jam pasiseks?

 

4. Everestas

Įveikti aukščiausio planetos kalno viršūnę – milžiniškas iššūkis. „Everestas“ – kvapą gniaužianti juosta apie dviejų ekspedicijų kelionę į mirties zona vadinamą viršukalnę bei apie gražias svajones, kurios virsta žūtbūtine kova dėl išlikimo. Ar galinga sniego audra ir deguonies trūkumas alpinistams bus pražūtingi? Kuo baigsis mirtinai pavojinga ekspedicija susidūrus su žiauriomis gamtos stichijomis? Nespėliokite – pažiūrėkite šį filmą.

 

5. Marsietis

Kai dėl kosminės audros netikėtai nutraukiama NASA misija Marse, visa astronautų įgula nedelsiant grąžinama į Žemę. Bet ar tikrai visa? Evakuacijos metu nuo įgulos atsiskiria Markas Vatnis. Išgyvenęs audrą Marse jis suvokia – kosmose liko vienui vienas be jokio ryšio su Žeme, o kapsulė, kurioje jis įstrigęs, leis jam išgyventi tik vieną mėnesį. Ką daryti situacijoje, kurioje, regis, nėra jokios išeities? Atsakymai, pranokstantys didžiausius fantastikos gerbėjų lūkesčius, – šiame filme.

 

Viaplay paslaugą galite užsisakyti čia.