Išmanieji įrenginiai

Geriausiai fotografuojantys telefonai, kuriuos galima įsigyti Lietuvoje

2018-12-10

Mes ne tik vis daugiau fotografuojame ir filmuojame, bet ir kaip niekada aktyviai šiuo turiniu dalinamės su visu pasauliu. Nieko nuostabaus, kad rinkdamiesi naują telefoną ypatingą dėmesį kreipiame būtent į kameros savybes. Čia būtina prisiminti, kad vien pikselių gausa nuotraukų kokybės negarantuoja. Ne mažiau svarbios objektyvo, vaizdo fokusavimo ir stabilizavimo funkcijos. Pristatome tris telefonus, kuriuose darniai veikia visos šios savybės. Telefonus pateikiame atsitiktine numeracija. 

Inovaciju-biuro-antrastes-su-img1-5

Natūralu, kad geriausias kada nors sukurtas iPhone turi ir vieną iš geriausių rinkoje kamerų. Šis modelis fotografuoja žymiai geriau nei jo pirmtakas. Skirtumai ypatingai ryškūs fotografuojant naktį arba prieblandoje. iPhone XS netgi turi itin didelės raiškos Smart HDR režimą, kuris leidžia labai greitai padaryti kelis kadrus ir iš jų sulipdyti vieną tobulą nuotrauką.

Tačiau labiausiai iPhone XS išsiskiria savo vaizdo fokusavimo savybėmis. Net ir fiksuodami judančius objektus, padarysite aukštos kokybės ir ryškias nuotraukas. Dar vienas išskirtinumas – gelmės efektas ir galimybė jį naudoti jau redagavimo proceso metu.

Telefone taip pat veikia įžvalgus dirbtinis intelektas, patikimai atpažįstantis objektus ir parenkantis geriausius kameros nustatymus. Galėsite būti tikri, kad kamera koncentruosis būtent į tai, į ką jūs ir norėjote.

Žiūrėkite  <>

 

 Įsigykite internetu

 

Inovaciju-biuro-antrastes-su-img2-5

Huawei rinkoje visada išsiskirdavo savo kameromis. Būtent jų flagmanai nuolat įvardinami kaip darantys pačias geriausias nuotraukas. Su Mate 20 Pro gamintojas žengė dar vieną kokybinį žingsnį į priekį. Galinė Leica kamera dabar turi dar platesnio kampo objektyvą, todėl su ja galėsite daryti platesnes nuotraukas ar fotografuoti smulkius objektus iš labai nedidelio atstumo.

Mate 20 Pro kamerą tokia išskirtine daro telefone veikiantis dirbtinis intelektas. Jis atpažįsta 80 skirtingų aplinkos scenarijų bei parenka jiems pačius optimaliausius nustatymus, taip pat keičia fono apšvietimo ir suliejimo lygį, koreguoja spalvų žaismą ar šviesos efektus. Aukščiausio lygio ir Mate 20 Pro vaizdo stabilizavimo bei automatinio fokusavimo savybės. Trumpai tariant, tai geriausiai fotografuojantis telefonas rinkoje.

Žiūrėkite  <>

 

 Įsigykite internetu

 

Inovaciju-biuro-antrastes-su-img3-5

Jeigu ieškote tikrai geros kameros, jums visai nebūtina pirkti būtent flagmano klasės telefoną. Vidutinės klasės Galaxy A7 tokią pačią kokybišką siūlo už labai racionalią kainą. Vien ko verta jo 24 megapikselių asmenukių kamera, mokanti sukurti neįtikėtiną gelmės efektą. Geriausias jos savybes visiškai realizuoti leis profesionali vaizdo redagavimo aplikacija, padėsianti asmenukes išgražinti iki tobulumo.

Visgi didžiausia Galaxy A7 staigmena – pagrindinių kamerų modulis. Tai pirmasis Samsung telefonas su trimis kameromis. Visos jos atlieka specifines funkcijas. Pirmoji pasižymi puikiomis objekto atpažinimo ir automatinio fokusavimo savybėmis bei daro aukštos dinaminės raiškos nuotraukas. Antroji akis išsiskiria gelmės kūrimo efektyvumu. Tuo tarpu trečioji išplečia vaizdą bei atveria aplinką, taip užtikrindama, kad į kadrą pateks dar daugiau.

Žiūrėkite  <>

 

 Įsigykite internetu