Patarimai

Trys svarbiausios futbolo programėlės tikriems fanams

2018-06-12

Kas ketverius metus įvyksta tai, ko laukia kiekvienas futbolo fanas. Tai pasaulio futbolo čempionatas! Šiemet jis organizuojamas jau 21-ąjį kartą ir šįkart vyks Rusijoje, birželio 14 – liepos 15 dienomis. Kad svarbiausios naujienos jus pasiektų laiku ir nepraleistumėte įdomiausių mačų, jums tereikia įsidiegti tris Inovacijų biuro rekomenduojamas programėles.

The FIFA App                              

1

Šiemet Tarptautinė futbolo federacija FIFA (pranc. Fédération Internationale de Football Association) patobulino savo oficialią programėlę, išskirtinai daug dėmesio skirdama šių metų čempionui. Nuo šiol ji vadinasi „2018 FIFA World Cup Russia™ Official App“. 

Ankstesnė programėlės versija suteikdavo žinių apie įvairias pasaulyje vykstančias futbolo varžybas, pateikdavo mačų rezultatus, fifa.com naujienas, interviu su žaidėjais – viską, ką nori žinoti kiekvienas save gerbiantis futbolo fanas! Visa tai niekur nedingo, po programėlės atnaujinimo, skirto 2018 FIFA pasaulio  čempionatui, aplikacija įgavo naujų funkcijų:

  1. Galimybė dar prieš varžybas susipažinti su komandomis, sužinoti jų sudėtis;
  2. Pranešimai apie svarbiausius čempionato įvykius realiu laiku;
  3. Svarbiausių varžybų akimirkų vaizdo įrašų ir nuotraukų peržiūra;
  4. Informacija apie tai, kokia tvarka ir kokiu metu tarpusavyje žaidžia komandos;
  5. Galimybė sekti varžybų rezultatus realiu laiku;
  6. Varžybų eigos aprašymai ir santraukos po kiekvieno mačo;

Parsisiųskite:
Atsisiųsti

Atsisiųsti

 

LRT grotuvas ir LRT.lt programėlės

4

Šiemet pasaulio futbolo čempionatą transliuos Lietuvos Nacionalinės televizijos kanalas LRT Televizija. Bet jums nebūtina turėti televizorių, kad galėtumėte pažiūrėti savo mylimiausios komandos rungtynes. Jas galėsite stebėti bet kur ir bet kada, tiesiog savo telefono ekrane. Užteks įsidiegti oficialias Lietuvos nacionalio radijo ir televizijos aplikacijas: LRT grotuvą ir LRT.lt naujienų programėlę. Grotuvas suteikia galimybę stebėti realiu laiku transliuojamas LRT televizijos programas, įskaitant ir pasaulio futbolo čempionatą. Tiesa, rungtynes galėsite stebėti tik būdami Lietuvos teritorijoje. Didelis šios programėlės privalumas yra tai, kad rungtynių transliacijas galite žiūrėti HD raiška. Be to, rungtynės bus komentuojamos lietuvių kalba. Visas kitas su čempionatu susijusias naujienas sužinosite naudodamiesi LRT.lt programėle. Joje rasite rungtynių tvarkaraščius, išskirtinius interviu ir ekspertų komentarus. Šioje programėlėje taip pat galėsite stebėti tiesiogines pasaulio futbolo čempionato rungtynes, o jei kurias praleisite – jų įrašus rasite LRT mediatekoje.

Parsisiųskite LRT grotuvą:

Atsisiųsti

Atsisiųsti

 Parsisiųskite LRT.lt naujienų programėlę:

Atsisiųsti

Atsisiųsti

 

Šios trys programėlės – tai viskas, ko reikia norint sekti savo mylimiausios komandos dalyvavimą Pasaulio futbolo čempionate. Gerų įspūdžių!

 

Prenumeruokite technologijų naujienas: