Gyvenimo būdas

Trys filmai turiningam Velykų savaitgaliui

2018-03-30

Šv. Velykos – viena gražiausių metų švenčių. Tai ne tik proga pailsėti nuo greitai lekiančios kasdienybės, ar pasitikrinti, kieno margutis tvirčiausias. Pirmiausia, tai laikotarpis, skirtas mylimai šeimai ir artimiesiems. Štai trys rekomendacijos filmų, kurie neabejotinai sušildys jūsų šeimynišką Velykų vakarą.

Mes nusipirkome zoologijos sodą

Po skaudžios žmonos netekties, Bendžaminas ketina pradėti naują gyvenimą. Jis susiranda seną namą, kurio teritorijoje yra apleistas zoologijos sodas. Jo dukrai ši idėja labai patinka ir jis ryžtasi jį įsigyti. Jo sūnus Dilanas nėra patenkintas šiuo sprendimu. Tuo tarpu zoologijos sodui verkiant reikia renovacijos – kitaip gresia bankrotas. Dilanas sutinka naują draugę Lilę, kuri išreiškia nusivylimą dėl esamos sodo situacijos. O Bendžaminas sužino, kad jo velionė žmona paliko šiek tiek pinigų ir nurodė, kad jis turi juos išleisti, taip, kaip jaučia jo širdis. Jis nusprendžia juos investuoti į sodo atnaujinimą. Visi aplinkiniai žmonės susivienija šiam tikslui, nė nenutuokdami, kad didžiausias atsinaujinimas įvyks jų širdyse. Pagal tikrą istoriją pastatytas filmas, geromis emocijomis nuspalvinsiantis jūsų vakarą.

Žiūrėkite

 

Ponas kūdikis 

Septynerių metų amžiaus Timas Templtonas visada turėjo lakią vaizduotę. Ir visą savo gyvenimą jis turėjo kone idealią vaikystę. Besąlygiškas tėvų rūpestis ir meilė sudaro įspūdį, kad kitaip ir būti negali. Tačiau vieną dieną Timo šeima sulaukia netikėto pagausėjimo – nuo šiol jis turės broliuką, Poną Kūdikį juodu kostiumu, pavogsiantį iš jo visą tėvų rūpestį ir dėmesį. Tarp dviejų brolių prasideda konfliktai. Timas vieną naktį netikėtai užklumpa Poną Kūdikį kalbant suaugusiojo balsu! Ir jis rezga planą, kaip atsikratyti visų pasaulio šuniukų, nes šie ketina užvaldyti pasaulį. Broliai turi pamiršti visus nesutarimus ir susivienyti, kad išgelbėtų pasaulį ir pagrobtus tėvus. Nuotaikingas ir nuotykių kupinas animacinis filmas visai šeimai.

Žiūrėkite

Liūtas

1986 metai. Penkiametis Saro gyvena skurdų, bet nerūpestingą gyvenimą nuošalioje kaimo vietovėje, Indijoje. Bekeliaudamas su vyresniuoju broliu, mažylis pasimeta ir patenka į traukinį, kuris nuveža jį į Kalkutą, už daugiau nei 2000 kilometrų nuo gimtųjų namų. Visiškai vienas, nesuprasdamas kur yra, negalėdamas identifikuoti savo tapatybės ir gyvenvietės vietiniams pareigūnams, Saro yra priverstas valkatauti gatvėse su kitais vaikais. Laimei, jis patenka į kiek geresnius vaikų namus, kur jį įsivaikina pasiturinti pora iš Tasmanijos. Tačiau jam suaugus, jį ima persekioti vaikystės prisiminimai. Nebegalėdamas pakelti augančio sielos skausmo, jis keliauja į Indiją ieškoti savo prarastos šeimos. Širdį suvirpinanti tikra istorija, parodanti, kokia stipri gali būti meilė artimiesiems.

Žiūrėkite

 

O jei norėsite palepinti mažuosius šeimos narius, į pagalbą pasitelkite mūsų straipsnį „Animacinių filmų top 3 mažiesiems“

Skaitykite