Gyvenimo būdas

Filmai romantiškam savaitgaliui

2017-06-09

about time viaplay.jpgKad ir kaip atrodytų jūsų suplanuotas romantiškas savaitgalis, žinome viena: su įdomiu filmu (ar keliais) jis tikriausiai bus dar jaukesnis. Tad šį kartą atrinkome keletą romantiškų Viaplay filmų, kuriuos verta pažiūrėti drauge su antrąja puse.

Jausmų galia

Susipažinkite su Joeliu ir Clementine – pora, kuri po daugybės metų draugystės nusprendė nutraukti santykius. Joelis atsitiktinai sužino, kad Clementine lankosi pas psichiatrus, kur jai taikoma neįtikėtina procedūra – ištrinami prisminimai apie buvusią meilę. Clementine, apimtas pykčio ir nevilties, ryžtasi eiti tuo pačiu keliu ir ištrinti iš atminties visas gražias drauge praleistas akimirkas. Tačiau eksperimentas staiga pakrypsta netikėta linkme ir apverčia situaciją aukštyn kojomis.

 

 

Keliamieji metai

Ar žinote, kad Airijoje gyva sena tradicija, kad kartą per ketverius metus – vasario 29 dieną – merginos gali pasipiršti savo vaikinams, niekaip nesiryžtantiems žengti šio žingsnio? Ana ir Džeremis draugauja jau ketverius metus, tad Ana nusprendžia imtis iniciatyvos. Džeremis išvykęs į Airiją, tad Ana susiruošia keliauti pas jį – tačiau atrodo, kad pats likimas padarys viską, kad sužlugdytų jos planus.

 

 

Laiko tiltas

„Laiko tiltas“ – neįtikėtinai šilta ir jauki istorija apie meilę, gyvenimą ir keliones laiku. Po 21-ojo gimtadenio Timas suvokia turintis fantastišką galią – gebėjimą keliauti laiku. Peršokti į praeitį ar ateitį, nulemti ar ištaisyti gyvenime įvykusius ar dar įvyksiančius įvykius – skamba neįtikėtinai gerai, tiesa? Tačiau kai į keliones laiku įsipina meilė, aišku viena: situacija gali netrukus tapti komplikuota.

 

 

 Viaplay paslaugą galite užsisakyti čia.