Patarimai

Europos krepšinio čempionatas telefone? Elementaru!

2017-09-05

krepsinis_ilgas.jpgKad ir kaip mėgtumėte atostogas,  yra viena išties rimta priežastis laukti vasaros galo. Tai Europos krepšinio čempionatas. Sunku išrinkti žiūrimesnį renginį Lietuvoje. Laukimas, rezultatų spėliojimas, diskusijos dėl favoritų – visa tai puikiai pažįstama daugeliui iš mūsų.

Tobulėjant išmaniosioms technologijoms kasmet atsiranda vis naujų būdų, kaip krepšinį pritraukti dar arčiau savęs. Kokius dalykus šiemet reikėtų padaryti iki čempionato pradžios?

1. Susikurti VIAPLAY paskyrą

Žinote tą situaciją, kai varžybos jau prasidėjusios, o jūs daužote automobilio vairą, įsitrigęs automobilių spūstyje? Pasirūpinkite aplikacija, kuri leis niekada nesinervinti, jog praleisite pirmąjį kėlinį.
Apie tai, kas yra VIAPLAY, turbūt jau esate girdėję. Kalbant paprastai, ji leidžia jums žiūrėti populiarius filmus, serialus, dokumentiką, turinį vaikams ir – žinoma – sporto transliacijas bet kuriuo metu. Tai galite daryti per kompiuterį, planšetę ar mobilųjį telefoną. Ir be jokių reklamų! Paspauskite čia: https://viaplay.lt/live

Taigi – dvi džiuginančios naujienos. Pirmoji: VIAPLAY pratęsė sutartį su FIBA dėl  išskirtinių teisių transliuoti Europos vyrų krepšinio čempionatą. VIAPLAY tiesiogiai rodys daugiausiai rungtynių Lietuvoje – visas kontrolines ir daugiau nei 40 svarbiausių pirmenybių rungtynių.

Pirmąsias čempionato varžybų transliacijas krepšinio sirgaliai galės stebėti jau rugpjūčio 4–5 dienomis (Lietuvos vyrų rinktinė dalyvaus kontrolinių rungtynių turnyre Klaipėdoje). Antroji gera žinia: su VIAPLAY svarbiausios pirmenybių rungtynės bus rodomos HD raiška.

2. Parsisiųsti  FIBA EuroBasket 2017 programėlę

Oficiali FIBA EuroBasket programėlė dabar atnaujinta ir ypač intuityvi – parsisiuntę greitai tuo įsitikinsite. Ji pateiks „deimančiukus“ iš kiekvienų rungtynių kaip ant lėkštutės, o vienas didžiausių privalumų – galimybė pasirinkti iki 3 mėgstamiausių komandų ir 10 mėgstamiausių žaidėjų. Tuomet pagal jūsų interesus programėlė sudėlios informaciją taip, kad aktualios naujienos visada būtų lengviausiai pasiekiamos. Trumpai apibendrinsime visus pagrindinius aplikacijos pliusus:

  • Ji leidžia dėlioti prioritetus ir susikurti unikalią asmeninę patirtį, sekant tas komandas ir žaidėjus, kurie jums įdomiausi.
  • Ji suteikia galimybę matyti įspūdingiausias varžybų akimirkas ir pakartojimus.
  • Su programėle galėsite sekti įvykius gyvai su LIVE statistika, tiesioginiais reportažais, spaudos konferencijomis.
  • Programėlė siunčia pranešimus apie naujienas, video ir kitus dalykus, kurie jums svarbūs.  Nereikės tikrintis naujienų patiems, svarbiausi dalykai patys atkeliaus pas jus.
  • Bus labai patogu pasiekti tvarkaraščius, pažiūrėti tikslius rungtynių laikus ir pasitikrinti rezultatus, kurie nuolat atnaujinami realiu metu.

Atsisiųsti Google Play. Atsisiųsti App Store.

3. Sekti informaciją socialiniuose tinkluose

Kad niekada nepražiopsotumėte šviežiausių įvykių, būtinai prisijunkite prie bendraminčių bendruomenės socialinėje medijoje. Čia atrenkami ir pateikiami įspūdingiausi momentai, naujienos, statistika, be to, visada galėsite įsitraukti į diskusiją su kitais fanais, kuri gali tęstis kad ir iki paryčių.

Oficiali FIBA Facebook paskyra.

Oficiali FIBA Twitter paskyra.

Oficiali FIBA Instagram paskyra.

Oficiali FIBA Youtube paskyra.

Jei įgyvendinote šiuos 3 žingsnius, krepšinio čempionatui jau esate pasiruošęs labiau nei bet kuris kitas lietuvis. Dabar reikės tik tinkamos nuotaikos, didelio dubens traškučių ir pasirūpinti, kad šuo neužimtų mėgstamos vietos ant sofos.

Domitės ne vien krepšiniu, bet ir futbolu? Būtinai savo telefone turite turėti šį lietuvių kurtą žaidimą:„LFF Legendos“.