Patarimai

Darbo produktyvumą didinančios aplikacijos

2017-08-24

produktyvumas_ilgas.jpgPraėjus vasaros atostogoms, grįžti į darbą ir „įsivažiuoti“ į reikalingą tempą visad sunku, tad dažnai tenka ieškoti pagalbos iš šalies. Gerai, kad iškart galima kreiptis į ištikimuosius mūsų gyvenimo palydovus – išmaniuosius telefonus. Šiuo metu programėlių, skirtų jūsų produktyvumui didinti, mobiliems įrenginiams galima rasti galybę, tačiau tikrai išskirtines ir dėmesio reikalaujančias aplikacijas rekomenduosime būtent čia.

„Google keep“

Paprasčiausias pasirinkimas, norintiems sekti visus darbus ir matyti juos patogioje platformoje. „Google keep“ leis susižymėti visus būtinus darbus prilipinamus lapelius primenančiuose laukuose, taip pat programėlė skelbs laikus, kada atitinkami darbai turi būti atlikti.

Papildomai aplikacija leis kaupti nuotraukas, užrašus bei vaizdo ir garso įrašus, tad ji gali puikiai pasitarnauti ir kaip duomenų perkėlimo programa, juolab, kai „Google keep“ gali sinchronizuotis su „Google“ palaikančiais įrenginiais.

Atsisiųsti Google Play. Atsisiųsti App Store.

„Evernote“

Ši aplikacija turi identišką funkcionalumą jau anksčiau minėtai „Google keep“, tačiau pats programos vidus labiau primena didelę žaliai baltą užrašinę iš kelių dalių, nei lentą su begale prilipinamų lapelių. „Evernote“ taip pat suteikia galimybę rinkti vaizdo ir garso medžiagą bei sinchronizuoti ją su kitais savo prietaisais.

Atsisiųsti Google Play. Atsisiųsti App Store.

„Any.do“

Labiau mėgstantiems minimalistinį dizainą ir kuo paprastesnį valdymą rekomenduojame rinktis „Any.do“ programėlę. Tai mažas ir paprastas asmeninis planuotojas, kuris skirstys jūsų darbus į tuos, kuriuos turite padaryti šiandien, rytoj, šią savaitę ar artimiausiu metu. Ši aplikacija taip pat susižėrė „Apple Touch rewards“ bei „Google Play Editors choice“ apdovanojimus. Paprasta, greita ir patogi. O kur dar galimybė lėtai išbraukti atliktus darbus!

Atsisiųsti Google Play. Atsisiųsti App Store.

„Forest“

Ši programėlė padės jums susikaupti ir nepasiduoti dėmesio trikdžiams net sunkiausiu laikotarpiu. Užsinorėjus dirbti be dėmesio atitraukimo, programėlėje reikės pasisodinti medelį, kuris užaugs per jūsų nustatytą laiko tarpą. Skamba paprastai, tačiau kol medelis renka saulės spindulius ir auga, programėlės palikti negalima. Kiekvienas nuokrypis ar nereikalingas telefono patikrinimas, išjungus aplikaciją, medelį nužudys, ir produktyvumo miškas nebebus toks žalias. Šią aplikaciją taip pat galima sinchronizuoti ir su kompiuteryje esančiomis naršyklėmis, kad nekiltų pagunda sukčiauti.

Atsisiųsti Google Play. Atsisiųsti App Store.

Tiesa, kad ir kiek laiką ir mūsų dėmesį kontroliuojančių programėlių mes turėsime savo telefonuose, visas mūsų produktyvumas priklausys nuo noro ir motyvacijos kažką daryti patiems.

Norintiems produktyviai išnaudoti savo laiką rekomenduojame keletą programėlių, kurios padės išlikti aktyviems bei motyvuotiems visą dieną: Netradicinės bėgiojimo ir aktyvaus laisvalaikio aplikacijos.