Gyvenimo būdas

BananaCar – kas tai ir kodėl verta išbandyti?

2016-07-11

„Tele2“ ir geri paslaugų planai puikiai taupo mūsų atostogoms, tačiau kaip  išsaugoti dar daugiau pinigų vasaros kelionėms? Jei turite išmanųjį telefoną rankoje, tai ne problema. Siūlome išbandyti puikią pakeleivių programėlę.

Paprasta. Tik atsidarius programėlę iš karto galite matyti visus artimiausius kelionių pasiūlymus: kas, kada, iš kur ir į kur važiuoja, kokia kaina ir kiek laisvų vietų yra. Paspaudę ant skelbimo peržiūrėsite ir  vežėjo komentarą, pavyzdžiui, „važiuojant dviese – pigiau“ ar „laikas derinamas“.   Įdomu tai, jog skelbime galite pamatyti ir automobilio markę bei gamybos metus, tad jei esat  „Audi“ gerbėjas, tai puiki galimybė keliauti kaip tikram fanui.BananaCar -tai programėlė, skirta ieškantiems: tiek keliauti, tiek pavėžėti. Kodėl verta išbandyti programėle?

Saugu. Važiuoti su nepažįstamaisiais dažnai atrodo pavojinga, tačiau programėlės telefonui suteikia šansą kuo daugiau sužinoti apie būsimą vairuotoją. Prie kelionių pasiūlymų galite matyti ne tik „vežėjo“ vardą, pavardę bei nuotrauką, tačiau ir patikrinti profilį: sužinoti telefono numerį, užeiti į „Facebook“ profilį. Labai patogu yra ir tai, jog prieš tai keliavę žmonės vertina vairuotoją žvaigždutėmis bei rašo atsiliepimus, tad galite pasižiūrinėti ir jaustis drąsiau.

Patogu. Jei keliauti planuojate vėliau ar turite specialių pageidavimų, pasinaudokite  „paieškos“ funkcija. Pirmiausia pasirinkite kelionės datą ir laiką. Smagu, jog pasiūlymų programėlėje tikrai nemažai, tad kelionę galite planuoti tada, kada jums patogu ir nesvarbu, ar po savaitės, ar vėlai vakare. Pasirinkę kelionės datą pažymėkite, ar keliauti norite mokamai ar nemokamai. Skamba neįtikimai, jog kelionė gali nieko nekainuoti? Tikrai taip, nors nemokamų pasiūlymų nėra daug, tačiau kartais jų atsiranda. Naudodamiesi „ paieška“ galite pasirinkti, ar pasiūlymus norite matyti su vežėjo nuotrauka ar be jos, tai gali palengvinti jūsų apsisprendimą. Nepamirškite nurodyti, iš kur ir į kur vyksite.

Pagal poreikius. Na ir įdomiausia paieškos dalis – nustatymai. Pildant skelbimą vairuotojas nurodo, kokios yra kelionės galimybės: mėgsta ar nemėgsta klausytis muzikos, nori paplepėti ar patylėti kelionės metu, mielai paveža ar negali vežti gyvūnų, leidžia ar neleidžia rūkyti automobilyje, nori merginų, vaikinų ar maišytos kompanijos kelyje, taip pat ar perveža siuntinius. Filtruojant paiešką  jūs turite puikią galimybę pasirinkti, kokios kelionės norite, tad programėlė pasirūpina, kad ne tik pasiektumėt kelionės tikslą, bet ir smagiai praleistumėt laiką.

Nebrangu. Važiuoti nuosavu automobiliu vienam ir važiuoti patogiai bei greitai ar rinktis autobusą ir sutaupyti – tai dažnas klausimas planuojant kelionę. Žinoma, dažnai stengiamės sutaupyti ir renkamės autobusą ar traukinį, nes juk pinigus geriau išleisti pramogoms, tačiau keliauti nebrangiai ir patogiai irgi įmanoma. Pasinaudoję „BananaCar“ programėle jūs ne tik nukeliausite greičiau, bet ir pigiau. Pavyzdžiui, maršruto Vilnius – Klaipėda kaina autobusu siekia 17 eurų, o renkantis pasiūlymą iš programėlės – 9 eurų. Jei keliausite dviese, sutaupysite 16 eurų, už kuriuos nuvykę galėsit išsinuomoti dviračius ir suvalgyti ledų. Be to, Už kiekvieną kelionę su patvirtintu ir skirtingu vairuotoju, pakeleivis gauna kavos kuponą, tad kodėl nesutaupius dar daugiau?

Belieka tik susikrauti kelioninį krepšį ir „Valio ATOSTOGOMS.“

Programėle galima naudotis ir „iPhone“ telefonuose, ir telefonuose su „Android“ operacine sistema.