Išmanieji įrenginiai

Atraskite „iPhone 7“ savybes, kurių nežinojote

2017-01-13

atraskite-iphone-7-savybes-kuriu-nezinojote-long.jpg

Kai naujojo gaminio laukia milijonai žmonių, juos reikia nustebinti. Priblokšti. Priversti gaudyti kiekvieną žodį. Dėl šios priežasties pristatydama savo gaminius „Apple“ visada atskleidžia naujas įrenginių funkcijas, kokių nerasite niekur kitur.

Norite sužinoti, kokių slaptų triukų moka „iPhone 7“? Pasižiūrėkite.

  1. „iPhone 7“ telefonas neturi ne tik ausinių kištuko. Jis neturi ir mygtuko. Tiksliau, pagrindinis valdymo mygtukas iš tikrųjų yra visai ne mygtukas. Tai – imitacija. Jutiklinis ekranas sureguliuotas taip, kad būtų mygtuko spaudimo jausmas. Šį pojūtį galima reguliuoti pačiam.
  2. Kadangi pakito pagrindinis valdymo mygtukas „Home“, ar žinote, kaip perkrauti „iPhone 7“? Anksčiau telefonas persikraudavo, kai nuspausdavote ir kartu palaikydavote „Home“ mygtuką ir įjungimo-išjungimo mygtuką. „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ persikraus tada, kai kartu paspausite ir palaikysite garso ir įjungimo-išjungimo mygtukus.
  3. Galbūt savo namuose dar neturite televizoriaus su 4K vaizdo raiška, tačiau „iPhone 7“ tokia raiška jau filmuoja vaizdus. Telefono nustatymuose pasirinkite „Photos & Camera“, tada raskite „Camera“ laukelį ir pasirinkite, kokios raiškos vaizdą įamžinsite. Be abejo, 4K (Ultra HD) raiškos vaizdai gali greitai užpildyti telefono atmintį – minutės trukmės 4K raiškos filmukas užims apie 350 megabaitų.
  4. Beje, nudžiugti turėtų ir senesnių „iPhone“ modelių savininkai, nes „iOS 10“ patobulinimus atnešė ne tik į „iPhone 7“ telefonus. Pvz., tie, kas naudojasi „iOS 10“, kiekvieną akimirką gali užfiksuoti čia ir dabar, tam nereikia atrakinti telefono. Užtenka ekraną perbraukti į dešinę ir iškart fotografuosite.
  5. „Apple“ dar patobulino pagyrų sulaukusias „gyvąsias nuotraukas“ arba „Live Photos“. Žmonės, kurie pirmą kartą pamato šias nuotraukas jūsų „iPhone“, visada nustemba, ar ne? „Apple“ specialiai dėl šios funkcijos patobulino telefono optikos stabilizaciją, atsirado geresnių redagavimo įrankių.
  6. „Apple“ kartu su „iPhone 7“ ir „iOS 10“ savo vartotojams nusprendė įteikti lupą, kitaip tariant, padidinimo stiklą. Juk ne visų vartotojų regėjimas – lyg erelio. Užtenka rasti „Settings“, nueiti į „General“ ir „Accessibility“ įjungti „Magnifier“ funkciją. Tris kartus paspauskite „Home“ mygtuką ir jūsų telefonas ims veikti lyg didintuvas. Galbūt jums ši funkcija nepasirodys aktuali, tačiau labai pradžiugins jūsų močiutę.