Gyvenimo būdas

Animacinių filmai internetu – TOP 3 vaikams

2017-08-16

Filmai vaikams-1090x232.jpgNiekas neabejoja, kad animaciniai filmai – viena iš didžiausių pramogų mūsų mažiesiems. Ne mažesnė paslaptis yra ir tai, kad jei animacija tikrai gera, ją mielai žiūri ir suaugusieji. Pateikiame keletą puikiai įvertintų pastarųjų metų filmų, kuriuos verta ir pasiūlyti savo vaikams, ir drauge su jais pažiūrėti patiems.

Didysis Gerulis Milžinas

Pasisveikinkite su Sofija: miela mergaite iš našlaičių prieglaudos, kurios neįmanoma nepamėgti iš pirmo žvilgsnio. Sofijos gyvenimas prieglaudoje teka įprasta linkme, kol vieną lemtingą vakarą, prieš miegą lovoje skaitant knygą, jos dėmesį patraukia neįprastas triukšmas už lango. Smalsumo vedama, mergaitė priėjo prie lango iš išvydo… ne ką kitą, o milžiną. Nors susidūrus su milžinu pirmas įspūdis – žinoma – yra išgąstis, netrukus Sofija įsitikina, kad milžinas yra visai kitoks, nei dauguma jį įsivaizduoja. Jis draugiškas, geraširdis ir norintis sutrukdyti piktadariams milžinams daryti niekšingus darbus ir kėsintis į mažus vaikus. Milžinas su Sofija išsiruošia į kelionę, kurios tikslas vienas: išvaryti bloguosius milžinus ten, iš kur jie atkeliavo.

Žiūrėti Viaplay.

Ledynmetis: Susidūrimas

Ar kas nors nustebs sužinojęs, kad voveriukas Skretas vėl kažko prisidirbo, siekdamas išsvajotosios gilės? Bandydamas ją sučiupti, šįkart jis atsiduria plačiajame kosmose, ten trenkiasi į vieną iš planetų ir Žemei „padovanoja“ didžiulį liepsnojančių meteoritų lietų. Tai siaubingai išgąsdina visus gyvūnus, kurie bando išsigelbėti nuo pavojaus palikdami savo pamėgtą teritorijos ir patraukia ieškoti saugesnės vietos, kurią galėtų vadinti namais. Gerai pažįstamų personažų kelionė po įdomias, dar nepažintas vietas, kaip ir galima tikėtis, toli gražu nebus nuobodi  – jų nuotykiai ir istorijos tikrai užgniauš kvapą.

Žiūrėti Viaplay.

Slaptas Augintinių Gyvenimas

Keitė – niujorkietė, auginanti paprastą mielą šunelį Maksą. Makso ramiai kasdienybei nieko netrūksta – jis myli šeimininkę ir leidžia dienas draugiškai bičiuliaudamasis su kitais gyvūnėliais iš kitų butų. Tačiau vieną dieną įprasta gyvenimo tėkmė netikėtai susidrumsčia : Keitė į namus parsiveda didžiulį mišrūną Djuką. Maksas ir Djukas susidraugauja, tačiau jų bičiuliškas šėlsmas ilgai netrunka: siaučiančius kieme juos sugauna šungaudžiai ir išveža nežinoma kryptimi. Kiti gyvūnėliai nedvejoja: reikia kuo skubiau leistis į draugo paieškas. Kas mažųjų narsuolių laukia didžiuliame, netikėtumų ir pavojų pilname mieste? Kur kas daugiau, nei būtų galima įsivaizduoti.

Žiūrėti Viaplay.

Dar keletą filmų skirtų jaukiems šeimos vakarams, apžvelgiame straipsnyje „Ilgajam savaitgaliui – 5 filmai šeimai“.

Užsisakykite Viaplay: tai padaryti paprasta, o apmokėjimas labai patogus – jei esate TELE2 abonentas, suma bus tiesiog įskaičiuojama į jūsų bendrą mėnesio mokėjimo sąskaitą.