Gyvenimo būdas

5 muzikos rinkiniai, su kuriais stipriau pajusite Kalėdų dvasią

2016-12-01

deezer muzika.jpgPopmuzikos grojaraštisKai švelnios ir lyriškos melodijos pripildo jūsų namus, laukti Kalėdų tampa ramiau ir jaukiau. Siūlome penkis skirtingų stilių muzikos rinkinius, kad švęsti būtų paprasta ir smagu.

Džiazo rinkinys sukurs jaukų foną, kol renkasi svečiai, patiekalai baigia kepti, o pokalbių temos – dar apie orą.

. Jeigu jūsų vyras automobilyje niūniuoja pagal grupės U2 dainas, o paauglė pusseserė visą parą gali klausytis Justino Bieberio, „Deezer“ siūlo kalėdinės popmuzikos grojaraštį. Jame – ir U2, ir Justinas Bieberis, ir net Boney M. Šiame rinkinyje kiekvienas svečias išgirs bent vieną širdžiai artimą atlikėją ir dainą.

Roko grojaraštis į jūsų namus įplauks su „Queen“ ir Bryanu Adamsu. Prie jų netruks prisijungti „Coldplay“, „Hurts“, Eltonas Johnas ir „Slade“. Net patys nepajusite, kad jau dainuojate kartu.

O kai svečiai išgirs salsos ritmus iš Lotynų Amerikos, kojos ir klubai patys ims judėti. Užteks džiaugtis maistu. Pajudėti nors ir mažais žingsneliais sveika ir smagu. 

Ritmenbliuzo grojaraštyje rasite ir Chrisą Browną, ir Alicią Keys. Taip pat prisiminsite Arethą Franklin ir švelnų lyg snaigės prisilietimas Lutherio Vandrosso balsą. Todėl šis grojaraštis pailsėti po šokių bus kaip tik.

Be to, „Deezer“ visada suteikia galimybes susikurti savo muzikos rinkinį šventei. Paslaugos vartotojai gali išsirinkti labiausiai patinkančias dainas iš daugiau negu 40 milijonų įrašų.