Gyvenimo būdas

5 įdomiausios telefoninės viktorinos

2017-08-10

quiz_ilgas.jpgPrisipažinkite, juk ne kartą pasvajojote, kaip būtų šaunu sudalyvauti TV viktorinoje. Galbūt su draugais jau lankėtės protmūšiuose, ar namuose ruošėte klausimų-atsakymų vakarėlį?! O ar žinojote, kad savo smegenis galite mankštinti dar ir telefono pagalba!

Aplikacijų parduotuvės turi tūkstančius įvairių programėlių, skirtų viktorinų mėgėjams, tad mes atrinkome įdomiausias ir verčiausias jūsų dėmesio.

„Kviz!”

Savo aplikacijų rinkinį norime pradėti nuo tikro deimančiuko, sukurto išskirtinai lietuviams. Nors „Kviz!” aplikacija yra jau gana sena, tačiau vis dar išlieka viena geriausių telefoninių viktorinų lietuvių kalba. Žaidimo taisyklės be galo paprastos – jums skiriama 10 minučių, per kurias reikia atsakyti į žaidimo pateikiamus klausimus. Klausimai būna šešių sudėtingumo lygių: du klausimai pirmajame lygyje, trys – antrajame ir t.t. Per duotą laiką reikia atsakyti kuo daugiau klausimų, pasirenkant vieną iš keturių atsakymo variantų.

Panašiai kaip populiariuose realybės šou, žaidime įdiegtos ir pagalbos. Bet kuriuo metu galima pasinaudoti viena iš trijų siūlomų pagalbų, pasinaudojant kiekviena po vieną kartą.

Žaidime taip pat egzistuoja ir lyderių lentelė, tad norintys gali varžytis rimčiau, siekdami patekti į geriausiųjų sąrašą. Verta atkreipti dėmesį, kad ši aplikacija sukurta tik „Android“ vartotojams, tačiau yra visiškai nemokama.

Atsisiųsti Google Play. Atsisiųsti App Store.

„Lietuvos tūkstantmečio vaikai“

Tikriausiai jau esate girdėję apie šią laidą, rodomą LRT eteryje. Tačiau ar žinojote, kad laidos stebėjimas gali būti dar įdomesnis su išmaniuoju telefonu rankose. Naudodamiesi „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ aplikacija galite realiuoju laiku atsakinėti į laidoje užduodamus klausimus ir palyginti savo žinias su laidos dalyvių sumanumu.

Prieš prasidedant naujam laidos sezonui, galite ir pasitreniruoti bei palyginti savo žinias su tais, kurie dalyvavo anksčiau.

„Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ programėlėje yra du režimai. Kai laida netransliuojama tiesiogiai, galite treniruotis, atsakinėdami į praėjusių sezonų klausimus, nekreipiant dėmesio į laiką. Laidos metu klausimus matysite tuo pačiu metu, kai jie rodomi televizorių ekranuose, ir turėsite į juos atsakyti greičiau už laidos dalyvius. Be paties žaidimo, programėlėje rasite atgalinį laikmatį iki artimiausios laidos ir galimybę nusistatyti priminimus apie artėjančią transliaciją. Smagiausia, kad aplikacija yra visiškai nemokama!

Atsisiųsti Google Play. Atsisiųsti App Store.

„QuizUp”

Jei gerai mokate anglų kalbą, nepraleiskite vienos didžiausių viktorinos aplikacijų – „QuizUp“. Šią aplikaciją drąsiai vadiname didžiausia ne tik todėl, kad visame pasaulyje ją parsisiuntė daugiau nei 100 milijonų žaidėjų, tačiau ir todėl, kad „QuizUp“ turi milžinšką klausimų bazę. Joje rasite įvairiausių temų: nuo populiariosios kultūros iki astronomijos, nuo „Game of Thrones“ siužeto vingių iki Biblijos. Pasirenkate norimą temą, ir netrukus būsite suvesti su žaidėju iš kitos šalies, kuris taip pat domisi ta pačia tema. Visai realu, jog susirasite draugų bei bendraminčių!

Įsijungę žaidimą, prie aplikacijos galite prisijungti savo Facebook paskyra arba susikurti naują vartotoją, sudalyvauti viktorinos dvikovose su žaidėjais iš viso pasaulio, o savo rezultatais pasidalinti su draugais!

Atsisiųsti Google Play. Atsisiųsti App Store.

„SongPop 2”

Vakarėlių žaidimų mėgėjai be abejonės žino senąją „SongPop“ versiją, kuomet iš trumpo garso įrašo reikia atspėti dainos atlikėją ir jos pavadinimą. Šiemet pasirodžiusi antroji žaidimo dalis šį konceptą dar labiau išplėtė. Naujoje žaidimo dalyje ne tik padidėjo dainų biblioteka, kurių dabar yra daugiau nei 100 tūkstančių, bet ir pristatytas naujas vakarėlių režimas, kuriame galima varžytis savaitiniuose turnyruose ir pelnyti įvairius apdovanojimus. Jei mėgstate muziką ir galite net nemirktelėję išvardinti visus 60-ųjų eros atlikėjus, šį žaidimą turite išmėginti.

Atsisiųsti Google Play. Atsisiųsti App Store.

„True or False”

Pats žaidimo pavadinimas puikiai atspindi ir patį žaidimą. Visa žaidimo esmė – atsakyti į klausimą, ar ekrane parodytas teiginys teisingas, ar klaidingas. Tačiau viskas atrodo paprasta tik iš pirmo žvilgsnio. Klausimai be galo sukti, o kad būtų įdomiau, atsakymo laikas taip pat ribojamas. Vieno žaidėjo režimas siūlo galybę skirtingų sudėtingumo lygių, kuriuose skiriasi gyvybių skaičius ir galimybės praleisti vienokius ar kitokius mums neįtikusius teiginius. Vis tik stiprioji šio žaidimo savybė yra daugelio žaidėjų režimas, kuriam nebūtinas internetas, nes galite žaisti ir vienu prietaisu.

Atsisiųsti Google Play. Atsisiųsti App Store.

Lietuvių sukurtas mobiliąsias aplikacijas, skirtas šeimai, jau pamėgo milijonai vartotojų visame pasaulyje, kviečiame susipažinti su keletu iš mūsų rekomenduojamų: „Lietuvių sukurti mobilieji žaidimai šeimai: yra kuo pasidžiaugti“.

Už Google Play įsigytas programėles galima atsiskaityti kartu su Tele2 sąskaita. Taip paprasta dar nebuvo!