Išmanieji įrenginiai

4 telefono priedai, pakeisiantys jūsų gyvenimą

2018-10-30

Žinote dainą „Video Killed a Radio Star“? Kadaise ji paskelbė vaizdo klipų eros pradžią (kurią vėliau, savo ruožtu pakeitė mp3 era). Lygiai tokiu pačiu reikšmingu žaidimo taisyklių perrašinėtoju tapo ir išmanusis telefonas. Jis jau baigia visiškai pakeisti mėgėjiškus fotoaparatus, laikrodžius, muzikos grotuvus ir panašius prietaisus. O toliau? Toliau seka priedų era, dar labiau išplėsianti telefono galimybių ribas.

Norite pavyzdžių? 

4-priedai1Jeigu turite chronišką pametamų raktų problemą, pakabukas seklys pakeis jūsų gyvenimą. Šis daikčiukas turi integruotą GPS sistemą. Įsekit jį į raktų ryšulėlį ir jų buvimo vietą visada matysite telefono ekrane. Jeigu jo vis tiek nematote, galite ir paskambinti. Pakabukas skleidžia garsinį signalą ir kviečia sužaisti seną gerą „karšta-šalta“.

4-priedai2Apie ką pagalvojate, išgirdę žodį „projektorius“? Tikriausiai apie didelį ūžiantį daiktą, sunkiai pajudinamą iš vietos? Jūsų žinios pasenusios! Dabar tai gali būti visai nedideli prietaisai, tvirtinami prie jūsų telefono ir transliuojantys vaizdą ant sienos. Vieni veikia su aplikacija, kiti su Wi-Fi, treti su Bluetooth, ketvirti jungiami laidu Čia jau kaip jums patogiau ir mieliau širdžiai.

4-priedai3Šiuolaikinis telefonas – tai iš esmės kompiuteris su mažu ekranu. Juo gali rašyti laiškus, tvarkyti dokumentus, dėlioti prezentacijas ir t.t. Aišku, tai daryti truputį per sunku ir nepatogu, nes mūsų nykščiai gana gremėzdiški ir dar greit pavargstantys. Ribą tarp telefono ir kompiuterio ištrins nešiojama klaviatūra. Tai lengvas, nedaug vietos užimantis prietaisais ypač praverčiantis keliaujant.

4-priedai4Elektroninis žymeklis leis pamiršti senamadiškus skenerius, dar labiau išblukins ribą tarp spausdintų ir elektroninių leidinių. Prietaisą tereikia susieti su išmaniuoju ir atsisiųsti specialią aplikaciją. Skaitydami knygą ar žurnalą, tiesiog pažymėsite norimą teksto dalį ir ji akimirksniu pavirs elektroniniu dokumentu. Kitaip tariant, daugiau jokių perrašinėjimų ar kopijavimų..