Išmanieji įrenginiai

Apple iPhone XS, Huawei Mate 20 Pro, Samsung S9 ir kiti.

2018-12-03

Kalėdos jau visai ant nosies. Geras telefonas gali tapti tiesiog tobula dovana. Ypač jeigu tai vienas iš flagmanų – pačių geriausių, greičiausių, galingiausių ir visokių kitokių –iausių. Pristatome jums keturis gražuolius, kuriuos įsigyti arba padovanoti artimajam galite kad ir dabar pat.

flagmanai1

Naujausias ir, ko gero, pats geriausias kada nors sukurtas iPhone’as akimirksniu tapo pačia geidžiamiausia preke. Regis, lyginant su savo pirmtaku iPhone X, jis nepasiūlo nieko revoliucingai naujo. Tačiau ir nereikėjo. XS tiesiog dar labiau patobulinta tai, kas puikiai veikė X, ir ištaisyta tai, kas jame kėlė problemų. Apple giriasi, kad šis modelis – tai ryškiausias jų pasiekimas tiek dizaino , tiek saugumo, tiek technine prasme. Kitaip tariant, tai visiškai naujos telefonų kartos pradžia.  

flagman_1flagman_2

 Beje, Arnoldas su tuo visiškai sutinka:


 

flagmanai2

Jeigu rinkdamiesi telefoną ypatingą dėmesį skiriate kamerai, Huawei P serija jau neabejotinai spėjo patekti į jūsų akiratį. Kurdami šį savo flagmaną, Huawei glaudžiai bendradarbiauja su legendiniais fotoaparatų ir optikos gamintojais Leica, todėl fotagrafiniu požiūriu tai patys geriausi telefonai rinkoje. Žinoma, P20 ir P20 Pro siūlo gerokai daugiau nei vien tik gerą kamerą. Šį modelį pamilsite ir dėl jo ypatingai ryškaus, nepriekaištingai vaizdą atkuriančio ekrano bei talpumu ir greitu įkrovimu pasižyminčios baterijos.

flagman_3flagman_4

 Apie P20 ir P20 Pro daugiau sužinosite apžvalgoje: 

 

flagmanai3

Ko gero, pats galingiausias rinkoje esantis flagmanas. Jį galima pavadinti tikrų tikriausiu darbiniu jaučiu, labiausiai sužavėsiančiu tuos, kurie telefone visų pirma ieško galios ir atminties savybių. Modelio viduje sukasi ypatingas galingas aštuonių branduolių procesorius, o jo RAM atmintis siekia 6GB. Pridėkite iki 256GB siekiančią vidinę atmintį ir gausite ne telefoną, o tikrų tikriausią mobilią darbo stotį. O kur dar ypatingai intuityvios ir kokybiškos kameros bei saugumo sistemos, arba nepriekaištinga garso kokybė. Su Galaxy S9, Samsung tik sutvirtino savo, kaip madų kūrėjų, o ne sekėjų reputaciją.

flagman_5flagman_6

 

Dar kartą iš arčiau su juo susipažinti galite čia:

  

flagmanai4

Į antrąjį savo flagmaną Huawei sudėjo visus pažangiausius sprendimus, todėl Mate 20 Pro atrodo lyg būtų atkeliavęs iš ateities. Keturių kamerų ir ypatingai galingo dirbtinio intelekto kombinacija užtikrina, kad savo draugams galėtumėte girtis, jog būtent jūsų telefonas daro pačia geriausias nuotraukas. Tuo pačiu Mate 20 Pro siūlo ir daugybę kitų unikalų funkcijų. Pavyzdžiui, galimybę įkrauti kitus prietaisus. Modelis išsiskiria ir savo subtiliu dizainu, ypatingai ryškiu ekranu bei fantastiškai ištverminga bei ypatingai greitai besimaitinančia baterija. Norintiems būti lyderiais – tai tobulas pasirinkimas.

flagman_7

Dar geriau Huawei Mate 20 Pro pažinsite čia: